Nastere Naturala Sanador Iunie 2021 cu doamna Dr. Roxana Udriste

Am născut natural, a fost cea mai frumoasa experiența a vieții mele!

Minunea noastră s-a hotărât să vina pe lume pe 22 Iunie 2021, prima zi de canicula a verii acestui an. Împlineam fix 38 de săptămâni de sarcina, o sarcina cu suișuri și coborâșuri având în vedere diabetul gestațional. Contracțiile au început dimineața la 8:30, suportabile inițial și neregulate:au început emoțiile! Ulterior, contracțiile au început să devină din ce în ce mai regulate și totuși durerile mele erau suportabile. Așa că  am considerat, că nu este cazul să mergem la spital pentru că ne gândeam că la prima sarcina travaliul este mai lung.

Atunci când am constatat că încep să fie la 6 minute contracțiile, am sunat-o pe doamna doctor  și ne-a sugerat să mergem la Spitalul Sanador  pentru un control de rutina, să vedem cât s-a dilatat colul,era ora 12. Mi-am făcut un dus, am mâncat puțin, apoi ne-am îmbrăcat să plecam la spital. Eram cazați la un apartament aflat la 5 minute de spital, pentru că nu suntem din București. Am mers pe jos  și pe drum, ne-am agățat de câțiva corcoduși pentru că aveam pofta de corcodușe. O doamna drăguța ne-a dat și mere – contracțiile mele erau prezente dar le suportam destul de ușor.

Am ajuns la spital la serviciul de urgentă unde mi s-a verificat prezenta și ritmicitatea contracțiilor, ajunseseră să fie cam 3 în 10 minute. Mi s-a recomandat tușeu vaginal și de aici a început “ distracția”. Doctorul de garda care m-a consultat mi-a spus că doctorita  mea nu are cum să ajungă să asiste la naștere; eram deja dilatata 8 cm. Nici nu știu cum au zburat hainele de pe mine și m-am văzut pusă în scaun și dusa spre sala de nașteri. Soțul meu nici nu a realizat ce se întâmpla până când cineva i-a pus în brațe plasa cu hainele și lucrurile mele.

În sala de naștere, doamna Dr. Roxana Udriste cu care am nascut, doamnele asistente și moașa au stat lângă mine tot timpul, m-au ajutat foarte mult cu sfaturi. Mi-au rupt membranele ( apa) și după asta au început contracțiile adevărate,mai puternice.Capul bebelusei mele a coborât repede și a început momentul expulziei , eram destul de speriata de acest moment, dar mititica a ales să nu mă chinuie mult și în 3 contracții a venit pe lume. Am născut în 2 ore de când am ajuns la spital. Minunea mea a avut 3,200 kg și 50 cm, “nota” 10.

Mă bucura să spun povestea nașterii mele foarte mult și de câte ori am ocazia pentru că îmi era frica de acest moment de când am aflat că sunt însărcinată.Sper să încurajez cu povestea mea multe mămici, să nască natural – nu se știe niciodată cum suporta corpul acest moment minunat. Eu mă consider norocoasa, pentru că Dumnezeu a ales să îmi acorde o experiența așa frumoasa!

Ancuta Maria

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 11 August, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Roxana Udristre | Sanador

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook