Nastere prin cezariana Sf.Pantelimon Focsani in August 2019 cu Dr. Ioan Placinta

Era o zi de vineri catre seară, stăteam în pat și la ora 23:45 mi s-a rupt apa. Eram singură acasă, m-am dat jos și am sunat-o pe mama să vină la mine. După aceea, am chemat salvarea, care a venit și m-a dus la Spitalul Sfantul Pantelimon. Eram tare îngrijorată, mă gândeam ca trebuie să iasă totul bine.

Am ajuns acolo si  după m-au dus într-un salon, unde am așteptat până mi s-a spus că trebuie să nasc. A venit o  asistentă la mine și mi-a zis  ca trebuie să semnez o fișă pentru a intra la cezariană.Eu nu mă așteptam sa nasc prin cezariana, dar am zis ca trebuie să fac ce e mai bine pentru copilul meu. Deoarece mi se rupsesera membranele si bebe nu era întors, am zis OK.

In jur de ora 2:00 am intrat  în sala de operații, mi-au făcut anestezia și au început să umble… Dupa putin timp, la ora 2:30 a ieșit bebe din burtică. Când am văzut că totul e bine si bebe a început să plângă, m-am mai liniștit. Am apucat să-l văd insa foarte puțin, fiind usor inconștientă.

După un timp m-au dus într-un salon separat să îmi revin din anestezie. Eram speriată că nu puteam să îmi mișc picioarele, asa ca după o oră am întrebat o asistentă cât mai durează până îmi revin. După  aproape 4 ore m-au mutat  în salon cu alte fete. Pentru urmatoarele  2 zile am stat  numai în pat, chin,ceai si apă foarte multă, în special lichide. A 3-a zi mi-a zis că trebuie să încerc să mă dau jos, altfel nu mă refac, asa ca am încercat sa cobor ajutata de asistente.

Am fost până la urmă și la bebe, acolo m-au ajutat să îl pot pune la sân să pape cum trebuie. Parca eram mai bine, și fericită că eram cu el,nu mă mai gândeam la nimic, poate doar la ziua când o să plec acasă și o să fim împreună.

După 5-6 zile de spitalalizare a venit și ziua externării, asa ca a  venit tati și ne-a dus acasă. Acasă era altceva, ne uitam la el și nu știam  ce să-i mai facem. Acum bebe Nicolas a crescut, în septembrie face 2 anișori alături de noi. Îi mulțumim lui Doamne-Doamne că am trecut cu bine peste orice !!

Gabriela

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 12 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ioan Placinta | Focsani | Spitalul Sfantul Pantelimon Focsani

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana, la Spitalul Municipal Bucuresti cu Dr. Cristian Radoi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook