Nastere prin operatie cezariana la Spitalul de urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava, cu doamna doctor Melinte Alina

Am ajuns la urgenta pentru ca mi se rupsese apa de vreo 2 ore, pe la 10 dimineata de la Vatra Dornei, adica de la aproximativ 120 km. Dupa ce am asteptat si m-au tot purtat ba sa ma urc pe masa, ba la analize se tot gandeau cum sa procedeze pentru ca nu aveam bilet de internare chipurile, de parca la urgenta mai ai timp sa il iei.

Chiar in ziua aceea aveam programare la consultatie. Pana la urma fiindca nu aveam dilatatie deloc si apa era rupta de ceva vreme au hotarat sa imi faca cezariana pentru a nu risca nimic. La ora 13.10 a inceput operatia, la 13.30 a venit pe lume bebe si pe la 2 a fost gata tot.

Am fost anesteziata partial asa ca am putut sa vad copilul atunci. Dupa operatie am fost dusa la reanimare si timp de 4 ore nu am avut voie decat sa stau cu ochii in tavan, sa nu beau apa si sa nu adorm, desi imi era foarte sete si nu mai puteam de somn.

Dupa 4 ore abia incepusem sa simt putin picioarele. Prima noapte dupa operatie a fost groaznica, nu am dormit deloc, dar asistentele au venit toata noaptea sa vada ce fac si mi-au facut calmante. Pe bebe mi l-a adus a doua zi pe la amiaza.

Am stat in spital 3 zile, am fost tratata normal, m-am refacut bine si in general nu am avut probleme nici cu asistentele, nici cu doctorii, si-au facut treaba normal. Ba chiar asistentele de copii erau foarte darnice in informatii despre ingrijirea bebelusilor cand vom ajunge acasa.

Femeile de serviciu erau cam ciudate, nu prea faceau curatenia la care ma asteptam. Am ales sa nasc acolo deoarece in orasul meu nu exista conditii asa de bune ca acolo. Ma refer la faptul ca la Spitalul Judetean sunt doar trei paturi intr-un salon, cu baie proprie,frigider,televizor si patuturi pentru bebelusi, te lasa sa stai cu bebe din prima zi.

La spitalul din orasul meu sunt multe paturi intr-un salon, o singura baie pe etaj si nu iti da copilul sa stea cu tine.

(Silvia, Suceava)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 4 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Alina Melinte Popescu | Maternitatea Suceava | Suceava

Articole Similare

Nastere naturala cu domnul doctor Mihalcea Dan, de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook