Nastere prin operatie cezariana la Clinica Materna din Focsani, cu domnul doctor Marin Popescu

Frumoasa zi de Duminica 2014, asteptam sa vina sotul de la serbarea de Craciun organizata de copii la scoala; faceam niste pastai ca imi era o foamee…deodata ma ia cu intepaturi, astept, zic: deh de la oboseala, nu ma panichez inca!

Las mancarea pe foc si merg sa ma intind putin, cand ce sa vezi? Ma ia cu dureri si cu senzatia de a ma duce foarte des la toaleta, fara a face nimic, sun sotul, pregatesc bagajele, mancarea ramane neterminata, sun medicul ….panica nu raspunde!

Mergem la Focsani! Il mai sun o data, raspunde calm, ii explic senzatiile, ce am si-mi spune clar sa merg la farmacie ce sa iau, in caz de se intetesc durerile ne vedem la clinica!

Iau ce imi spune doctorul, ma mai calmeaza simt dureri surde, suportabile, noaptea mi s-a parut cea mai lunga, nu stiu daca am dormit trei ore; ajung la clinica, ma intampina o asistenta, imi verifica tensiunea, pulsul, imi pune o perfuzie la indicatiile lasate de doctor, apare si acesta pe la zece, ma verifica, pleaca, iar ma verifica, pleaca (aveam sa aflu ca discuta cu sotul), intr-un final merg la eco……membrane rupte lichid zero….azi te operez, ma blochez, incep sa plang!

Medicul strange repede echipa si mergem in sala de operatii, roiau in jurul meu, imi era teama, insa anestezista super, m-a incurajat, nu am simtit absolut nimic…..la un moment dat am adormit, aveam sa aflu ca imi scazuse tensiunea, singurul regret a fost ca nu am auzit primul ei planset, al unui superb copil de 2,700 si 49 cm obtinut in urma muultor eforturi!

Personalul amabil, a avut totul asigurat de ei, doar cele necesare igienei orale le-am adus de acasa, mi-am vazut copilul de cate ori am vrut, l-am tinut in brate, m-au incurajat toti iar a treia zi am plecat acasa fericiti!

Inainte de externare i-am multumit doctorului pentru eforturile depuse si l-am rugat sa facem o poza cu noi si copilul ca peste ani sa vada cine a adus-o pe lume, i s-au umezit ochii, un munte de om iesit la pensie s-a emotionat! E dur ca medic, dar sufletist, incearca si chiar face tot ce e omeneste posibil pentru a fi bine!

Nimic de reprosat, curatenie, personal amabil si….o reducere de cateva milioane cadou de Craciun, asta pentru ca am fost toata sarcina la controale acolo si dinainte de sarcina tot acolo!

Concluzie:am avut o experienta minunata, o nastere aproape de vis, singurul regret ca nu am auzit-o plangand!

(Raluca, Focsani)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 2 Aprilie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Materna | Dr. Marin Popescu | Focsani

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Polizu cu doctor Branescu Nicusor

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook