Nastere prin Cezariana Spitalul Municipal Radauti Decembrie 2020 Dr. Reut Florina

Povestea mea a inceput in  Duminica de Sfântul Andrei! M-am dus la un control de rutină, având contractii dese dar nedureroase.Dupa ce  m-a consultat, doamna doctor mi-a zis ca sunt dilatata 1 deget si putin, si a vrut să mă trimită acasă, insa eu am refuzat categoric. Intr-un mare final m-a internat la Spitalul Municipal Radauti, insa fiecare zi a fost un chin, pentru ca am rămas cu dilatatie 2 până vineri dimineață!

In toate aceste zile mergeam la control pe capra, din 3 in 3 h.Toți medicii imi băgau mana jos sa verifice  dilatatia…oribil, aveam dureri mari  dar nu eram inca de născut. Intre timp  pierdusem  si  dopul  gelatinos, dar nici gand  sa nasc. Am insistat apoi  sa imi faca cezariana, in fiecare zi ce trecea eram foarte stresata si supărată. Toate celelalte gravide mergeau sa nasca, eu pauză…intre timp,fetița era foarte agitată in burtă, a iesit din canal si s-a intors invers …

Joi inainte de operație am zis ca daca nu mi-o face medicul meu plec la alt spital,  nu mai stau zile si zile sa astept.Termenul meu era pe 4 decembrie 2020, dar la spital imi ziceau ca am 38 de săptămâni, iar copilul nu este dezvoltat suficient pentru a face cezariana. Toți inventau câte ceva si ma amanau in fiecare zi. Am fost foarte dezamăgită de toți medicii ginecologi!

Bun, joi seară vin si ma anunta ca maine va fi fericitul moment, sa nu mai mănânc si beau nimic până dimineata 🥰 ! Abia am reusit sa dorm 3 ore ,secția nu era renovată inca ,ușile erau oribile si foarte zgomotoase 🙄 !

Vineri dimineață la prima oră m-au luat si mi-au pus  sonda vezicala, instruire 2 minute, anestezie 20 de minute si  mai târziu aud fetița mea frumoasa plângând, wooow bine ai venit iubire frumoasă!

A urmat apoi recuperarea după lăsarea anesteziei, a fost dureroasă in primele 4 ore. Apoi seara mi-au adus cocuta mea, momente frumoase, am atasat-o la san, si în câteva ore nu ne puteam despartii una de cealaltă. Cum o lăsăm in pat putin, începea să plângă, eu ma uitam non stop la ea si nu imi venea sa cred ca eu am facut-o 😂😂😂! După 2 zile am plecat acasă!

Povestea mea  despre timpul petrecut in spital inaintea nasterii, nu a fost fericita! Nu doresc nimănui! Recuperarea a fost  insa  foarte ușoară în 4 zile nici nu stiam ce era operația de cezariana!

nastere

Catalina

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 17 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Florina Reut | Maternitatea Radauti | Radauti | Suceava

Articole Similare

Nastere

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook