Nastere gemelara prin Cezariana cu recuperare dificila la Spitalul Judetean Miercurea Ciuc August 2020 Dr.Voicu Mirela

Fiecare naștere este unică. Am nascut gemeni prin cezariana, la Spitalul Judetean Miercurea Ciuc  si a fost o bucurie imensă când mi-au dat primul bebeluș în brațe si apoi am auzit și plânsul celui de-al doilea.

Dupa operatia de cezariana,am fost dusă la izolare, si pe dulapiorul de lângă pat au asezat o oală cu ceai si un furtun cu care să beau ceaiul. Eu nu mă puteam mișca, picioarele nu le puteam mișca, capul si operația mă dureau teribil. Apoi după 8 ore o asistentă  a inceput sa urle ca trebuie  să mă ridic din pat să merg la baie și după în salon. Aveam dureri cumplite, plângeam, ceream calmante dar nimic. Primisem o perfuzie și se pare ca era suficient.

M-am ridicat cu mare greutate pentru ca și ameteam, apoi o infirmieră m-a însoțit în salon. După câteva minute, mi-au adus si bebelușii ca să încep să-i alaptez. Durerile erau groaznice si simțeam că ceva mă taie pe viu. Am luat din patutul respectiv primul bebeluș, apoi asistenta  mi l-a dat pe celălalt  și i-am așezat pe amândoi la sân. Noroc că începusem să am și lapte iar bebelușii sugeau. I-am pus înapoi lângă mine în patutul lor și m-am așezat și eu in pat să mă odihnesc, dar nici vorbă de odihna.

Mai erau cu mine in cameră 3 mămici și bineînțeles că și bebelușii lor plângeau. Au început și ai mei. Nici o asistentă sau infirmieră nu a vrut sa  vină să ne ajute. Strângeam cu mâna bara de fier de la pat să mă pot ridica si cu lacrimi siroaie îmi adunam puterile ce le mai aveam să mă duc și să-i schimb si să-i alaptez.

Așteptam cu nerăbdare ziua in care puteam  să merg acasă,pentru că simțeam că nu mai rezist acolo.

Fiecare mamă are alt mod de recuperare după cezariana, la mine a fost horor. Din păcate nu am putut naște natural pentru că bebelușii erau în poziții diferite și nu erau pregătiți pentru naștere normală.

În privinta doamnei   Dr. Voicu Mirela, nu am ce comenta pentru că mi-a monitorizat foarte bine sarcina.Eu nu aș recomanda nici unei mame operația de cezariana. Pe mine m-a marcat enorm această operație,iar recuperarea a durat.

Singura consolare au fost bebelușii,care imi dădeau putere și încredere să merg mai departe și să infrunt totul  pentru ei.E o bucurie sufletească imensă să devii mamă.

Laura

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 17 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mirela Voicu | Miercurea Ciuc | Spitalul Judetean Miercurea Ciuc

Articole Similare

Am nascut natural un baiat si o fata la Spitalul Elena Doamna din Iasi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook