Nastere prin Cezariana Spitalul Municipal Radauti Februarie 2021 Dr. Reut Florina

Povestea mea..
Cea mai recenta naștere a fost în februarie 2021, si a fost nasterea cu numarul  3. Prima naștere a fost naturala în 2011 si a declanșat o tiroidita autoimuna pentru care inca urmez tratament, iar cea de-a doua  a avut loc în 2008  si a fost o nastere prin cezariană.

La 38 săptămâni de sarcina am mers cu bagajul la internare. Era o zi plina de nașteri, atunci  când am văzut toate paturile ocupate am realizat ca va fi un an bogat plin de noi mamici 😅! Câteva ore am stat într-un salon pentru testarea  Covid, protocol și analize, mai ales ca eram si anemica.

După ce m-au dus în salonul in care urmau  sa monitorizeze bătăile inimii bebelușului, au început  si contracțiile. Nu ma asteptam la lucru asta, mai ales ca am avut 2 sarcini anterioare cu naștere la 40 de saptamani. Pe sala auzisem  ca trebuie  sa aștept, pentru  ca mai era o cezariana, eu fiind programata pentru a 2-a zi. In fine, a venit  și rândul meu..

Ajunsa în sala de nașteri, am dat peste  o muzica foarte plăcută, o doamna anestezista foarte drăguța, 2 medici și încă câteva persoane care m-au ajutat sa dau naștere unui ingeras❤️❤️.

Deși eram la a treia naștere, sunt o fire emotiva și când i-am auzit glasul au început sa îmi curgă lacrimile și nu ma puteam opri. Erau lacrimi de bucurie, de fericire… Mi le ștergea doamna doctor anestezista și ma întreba de ce plâng.I-am raspuns ca plang  de fericire ca fetita e sănătoasă, moment în care i-au dat și ei lacrimile. 🙏🙏Când peste tot citești și auzi doar despre  cazuri de copii bolnavi și tu ai reușit sa naști un copil sănătos nu știi cum sa ii mulțumești lui Dumnezeu în acele momente.

Ii multumesc lui Dumnezeu si pentru  ca m-am recuperat repede, după 4h  de la operatia de cezariana eram pe picioare. Nu am avut  dureri de spate sau cap cum au avut celelalte mămici, sau pe care  le-am avut si eu la a 2-a naștere.

Ajunsa acasă aveam prietene care erau gravide și ma întrebau cum a fost nsterea, dacă am fost mulțumită de doamna Dr.Reut Florina, ele optând pentru naștere în alt oraș cu „medici mai buni”. Pentru mine un medic care îți e alături în acele momente și pe parcursul sarcinii e un înger fără doar și poate, și le urez tuturor acestor medici, tot binele din lume și multa sănătate. Am avut trei nașteri,cu medici diferiți la același spital. Primul medic a decedat”Dumnezeu sa o ierte! „, al doilea a demisionat, dar mulțumită eu am fost de toți 3.

Cat despre  cum a fost, sau care e mai dureroasa, nașterea naturala sau cezariana, asa cum intreaba toata lumea. Răspunsul  meu, este ca în momentul  in care iti vezi copilul sanatos, ti se șterg cu buretele toate clipele dureroase prin care ai trecut👣👣❤️❤️❤️!

👣Antonia👣

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 19 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Florina Reut | Maternitatea Radauti | Radauti | Suceava

Articole Similare

Nastere prin Cezariana Spitalul Municipal Radauti Februarie 2021 Dr. Reut Florina

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook