Nastere prin operatie cezariana la Clinica Eva (Medlife) din Brasov, cu domnul doctor Pintea Alexandru

In anul 2014, chiar dupa Pasti, am aflat ca sunt insarcinata. Ne doream un bebe, dar imi era tare frica, deoarece prima nastere de acum 11 ani a fost horror. Mi-am dorit sa nasc la Clinica Eva din Brasov, deoarece auzisem despre conditiile excelente.

Am facut prima programare, pentru confirmarea sarcinii la ei. Am ales un medic care lucra doar la acea clinica si bine am facut! Un profesionist desavarsit si un OM, inainte de toate: domnul doctor Pintea Alexandru.

Dansul a urmarit sarcina de la inceput si cu dansul am si nascut. Am avut ceva probleme pe parcurs: lipsa Fierului, placenta previa si asta a fost piedica in calea nasterii naturale.

Am nascut prin cezariana pe 09.12, cu o saptamana mai devreme, pentru a nu se declansa nasterea naturala. Totul a fost de nota 10. De la receptie si pana la neonatolog, absolut toti s-au purtat exceptional.

Conditiile sunt de hotel de 3 stele, iar dieta adecvata tipului de nastere. De acasa nu trebuie sa iti aduci decat lenjerie intima si periuta si pasta de dinti, restul primesti la discretie.

Zilnic domnul doctor a trecut de cateva ori sa ma vada, la fel si medicul de garda. Nu am avut nici cea mai mica problema cu operatia, iar acum abia se mai vede. Bebele mi-a fost pus pe piept chiar in blocul operator, neonatologul m-a asigurat ca este perfect sanatos si la 30-40 minute de la operatie alaptam sub supravegherea unui consultant in lactatie.

Asistentele de la neonatologie se poarta super cu bebeii, se vede ca iubesc ceea ce fac. Merita pana la ultimul banut si azi, datorita lor, strang in brate un pui de om sanatos si energic! Iar pentru a-i multumi domnului doctor, baietelului i-am pus numele Alexandru. Recomand din toata inima Clinica Eva si pe domnul doctor Pintea Alexandru!

(Anca, Brasov)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 8 Martie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Brasov | Dr. Alexandru Pintea | Medlife Brasov

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, cu doamna doctor Grigoriu Raluca

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook