Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea din Oradea cu doamna doctor Micuta

Povestea noastra de nastere incepe in data de 19.12.2018. La ora 10 seara mi s-a rupt apa, medicul meu Muresan Traian nu era de garda iar ingerasul meu Arianna Florentina venea pe lume.

Iar eu am mers la doamna care era de garda si am zis: vine pe lume fata mea. Ea nu m-a crezut pentru ca eram programata pe data de 20 decembrie sa nasc, iar ingerasul meu a venit mai repede.

Nu m-am panicat si am nascut in seara aceea la Maternitatea Oradea cu un al medic – Micuta, pentru ca doctorul Traian nu era de garda si nu avea voie sa intre in spital daca nu este de servici, asa s-a bagat o lege noua in Romania.

Nu m-am panicat si am nascut cu Doamna Micuta o fetita de 3,800 kg si 55 cm perfect sanatoasa cu cezariana, anesteziata doar local.

Am vorbit in timpul nasterii cu doctorita si pe urma am vazut fetita cat de frumoasa era. A doua zi i-am dat san ingerasului fragil si frumos. A fost o nastere frumoasa si foarte fericita, e frumos sa dai viata unui inger mic de copil, o senzatie fara cuvinte.

(Florentina, Oradea)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 4 Iunie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Micuta | Dr. Traian Muresan | Maternitatea Oradea | Oradea

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Municipal Caracal din Judetul Olt, cu doamna doctor Vladu Carmen

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook