Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Bucur din Bucuresti

Eu am nascut in data de 27.08.2014 un baietel de 3350 grame. Povestea mea incepe cam asa: era in jurul orei 12 cand a inceput sa ma doara burtica, de frica nu vroiam sa plec atunci la spital asa ca am asteptat pana la ora 16 cand a venit mama mea de la serviciu si m-a dus la spital fortat..fiind prima sarcina eram foarte speriata insa totul a fost ok.

In jurul orei 18 am ajuns la spital…eu foarte speriata pe holurile spitalului nu stiam ce se intampla cu mine…in final a venit o doamna asistenta care era socata ca am venit cu salvarea, pentru ca in acele momente nu aveam dureri asa de rau…dar…dupa maxim jumatate de ora urlam pur si simplu de durere…

Mi s-a pus un aparat pe mine care masura contractiile pentru ca asa este in Romania, nu prea te cred medicii…asa ca am stat in dureri pana la ora 22 cand m-au luat pentru a mi se face un control daca bebe este bine si intors…in urma acestui control doctorita m-a speriat si mai tare spunandu-mi sa nu mai stau in picioare ca pot naste din picioare…ca bebe se pare ca este prea mic…ca are foarte mult lichid….

Deoarece am avut dureri groaznice iar bebe nu era intors definitiv, s-a ajuns la concluzia de cezariana. Dupa ce am nascut la ceva timp mi s-a spus ca au iesit afara si i-au intrebat pe cei care erau cu mine ca este posibil sa fie nevoiti sa aleaga intre mine si copilas, ceea ce a fost groaznic….

La ora 22:30 de minute m-a luat in sala si am nascut la 23:04 minute un ingeras de copil…sanatos si voios fara a fi nevoie sa aleaga nimeni nimic…acum suntem bine amandoi.

Am nascut prin cezariana la Maternitatea Bucur din Bucuresti cu o doamna doctor careia nu-i mai tin minte numele de frica si durere. Acum suntem bine, avem 1 an si 10 luni aproape…

Va multumesc, cam asta este povestioara mea de nastere.

(Alina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 14 Iunie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Maternitatea Bucur

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Cuza Voda din Iasi cu doamna doctor Carauleanu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook