Doua nasteri prin operatie cezariana la Spitalul Bucur din Bucuresti, cu domnul doctor Augustin

Povestea mea incepe prima data pe 11 August 2013 cand s-a nascut primul meu baiat. Pe toata perioada sarcinii am fost monitorizata de domnul doctor Augustin de la Spitalul Bucur din Bucuresti.

Consult luna de luna, analize la fel, am nascut prin cezariana la recomandarea medicului deoarece bebe nu s-a intors si era sarcina pelviana, mi-a spus riscurile care sunt daca optez pentru nasterea normala.

In sala de nasteri am avut parte de personal exceptional, anestezistul a stat in permanenta la capul meu si imi spunea tot ce se intampla si ma incuraja ca va fi bine, bebe a venit pe lume la ora 19:45 cu 2 850 grame si 47 cm si a primit nota 8.

Asistentele au fost super ok ne ajutau sa ne ridicam, sa ne recuperam repede, sa ne vedem bebelusii, dupa 3 zile am plecat acasa iar acum este o minune de aproape 4 ani, vorbareata si energica.

Si pentru a doua sarcina am optat sa merg tot cu domnul doctor pentru ca dupa prima cezariana m-am recuperat repede si nu am avut probleme, a monitorizat si a doua sarcina, a fost tot nastere prin cezariana.

Pe data de 20 August 2016 a venit pe lume al doilea baiat, o minune mica blonda care a avut 3 300 grame si 47 cm cu nota 8, la fel ca si fratiorul sau mai mare. De data aceasta nu am avut norocul sa am parte de asistente la fel de ok, nu se uitau la noi, nu vroiau sa ne faca nici calmante, nimic pur si simplu.

Am plecat dupa 4 zile acasa, recuperarea a fost la fel de repede ca si la prima. Il recomand pe domnul doctor, o mana foarte buna, se cunoaste foarte putin – cele 2 operatii seamana mai mult cu o zgarietura.

(Cristina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 13 Iunie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Marius Augustin | Maternitatea Bucur

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean din Municipiul Targoviste cu doctor Andrei Tomescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook