Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Buzau, cu domnul doctor Paun Catalin

Sunt Mihaela, mamica de fetita. Rebecca are 2 ani si 6 luni. Povestea mea incepe cam asa…Cele 9 luni au trecut, dar fetita mea nu vroia sa apara. Pe aceasta cale ii multumesc doctorului meu Paun Catalin din Buzau care a fost alaturi de mine pe toata perioada sarcinii si orice suspiciune aveam, indata la el ajungeam si ma linistea, facandu-mi toate investigatiile necesare.

Asa s-a intamplat si acum…doctorul m-a chemat la maternitate pentru a fi sub supravegherea lui si sa vedem ce putem face. Eram pregatita pentru nastere naturala. Dar la ultima ecografie fetita mea a stat pe cordon si nu mai primea oxigen. Pentru asta le multumesc tuturor, oamenii de nota 10 care si-au dat silinta pentru a ma ajuta, desigur in frunte cu doctorul meu care a intervenit imediat pentru cezarina.

Nu am avut nicio complicatie, totul a decurs normal, eu mi-am revenit foarte repede si fetita mea este sanatoasa! S-a nascut la ora 16.25, cu 3200 grame si 52 de cm. Personalul per total a fost ok, dar a mai avut si minusuri. Conditiile au fost bune, in sensul ca era curatenie, dar nu a fost ceva super modern.

Cat despre preturi, domnul doctor nu a acceptat nici un ban. Felicitari lui pentru respectul ce il poarta halatului. Spunea ca „eu sunt platit de stat, nu pot accepta banii oamenilor”. dar in schimb personalul a fost un pic mai indraznet, si cam isi mai doreau si cate o mica atentie.

Sfaturile mele pentru mamici sunt acestea: nu va mai stresati, nasterea o sa fie un moment usor si frumos, iar cand o sa va vedeti copilul o sa uitati de orice durere!

Cam asta a fost povestea mea! Doresc tuturor multa putere si sanatate! Sa faca ce simte dar sa asculte si sfaturile celor in masura!

(Mihaela, Buzau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 5 Noiembrie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Buzau | Dr. Catalin Paun | Maternitatea Buzau

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Universitar Bucuresti, cu doamna doctor Roxana Bohiltea

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook