Doua nasteri naturale, la Maternitatea veche Buzau cu domnul doctor Mario Constantinescu si la Maternitatea noua Buzau cu domnul doctor Mircea Suteu

Numele meu este Mihaela Veronica, sunt din Buzau, am 25 de ani si 2 fetite. Povestea primei nasteri naturale incepe cam asa: Am avut o sarcina destul de usoara si frumoasa cu o bebelusa mult dorita.

Dupa calculele domnului doctor Mario Constantinescu ar fi trebuit sa nasc pe 16 Iunie 2014, dar bebelina mea a vrut sa iasa mai tarziu pe 24 Iunie 2014…toate bune si frumoase pana la ziua cea mare cand contractiile au inceput pe 23 Iunie cam pe la 22:30, am sunat la salvare cam pe la 01:30…insa nu a venit repede ci pe la 2:30.

Am ajuns la Maternitatea veche din Buzau, cam pe la 3:15 aveam contractii destul de puternice, la UPU o doamna moasa sefa m-a primit cu multi nervi…ca doar o trezisem din somn. M-a tratat ca pe ultimul om de pe planeta…(nici nu ii mai stiu numele). M-a expediat destul de repede la sala de nasteri, acolo la fel toata lumea dormea…o singura asistenta a venit si m-a consultat si mi-a spus ca inca nu nasc….

Am stat asa pana pe la 06:30 cand s-a schimbat tura si au venit alte doamne moase, asistente. Dar de data aceasta au fost niste dragute. Au vorbit frumos, mi-au facut calmante, iar in momentul nasterii naturale, m-au ajutat destul de mult.

Printesa mea a venit pe lume la 10:30. Cand am fost dusa in salon eram singura, in decursul zilei au mai venit doua mamici. Despre saloane, bai si toalete nu mai spun ca erau groaznice…mizerie si gandaci peste tot. Imi era tare frica sa nu luam ceva boli…dar spre bucuria mea nu a fost cazul.

A doua nastere tot naturala a fost tot asa tarzie, de data aceasta am fost asistata de domnul doctor Mircea Suteu, un domn de milioane. Era pe 28 Septembrie 2017, dar bebelina a vrut sa ne cunoastem mai tarziu pe 07 Octombrie 2017.

Contractiile au inceput de noaptea insa erau suportabile, mai dureroase au devenit in jur de ora 11 cand am sunat la salvare, de data aceasta a venit rapid in 5 minute de la apel.

La 11:30 am ajuns la maternitatea noua din Buzau, la receptia UPU era o doamna foarte draguta, care s-a comportat foarte frumos cu toate mamicile din sala de asteptare. Apoi a venit domnul doctor de garda, m-a consultat mi-a spus ca voi naste dar dupa amiaza in jur de ora 15.

Dupa am urcat sus in sala de nastere se facuse 12:00 ora mesei, am mancat…contractiile devenise extrem de dureroase, de data aceasta nu am mai primit calmante, dar au adus un aparat cu care imi masura contractiile.

Dupa un timp l-au luat si m-au consultat, mi-au spus ca mai am putin si nasc…au plecat si doamnele la masa. La 13:00 a venit doamna asistenta sa imi faca un control…eram gata sa nasc, a chemat-o pe doamna moasa sefa si dupa putin timp mai exact 13:30 s-a nascut si a doua printesa.

Aici fiind maternitatea noua, totul era curat, in saloane erau doar 2 paturi si baie separata. Aici chiar am fost multumita pe deplin si de personal, dar si de curatenie.

(Veronica, Buzau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 2 Mai, 2018

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Buzau | Dr. Mario Constantinescu | Dr. Mircea Suteu | Maternitatea Buzau

Articole Similare

Doua nasteri naturale la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doamna doctor Nestianu Liliana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook