Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea din Buzau, cu doamna doctor Lupu Georgeta

In data de 6.01.2015 (de Boboteaza) a venit pe lume primul nostru copil Vlad Gabriel, dupa 9 luni de tratamente, internari si stat la pat avand o sarcina cu probleme.

Sarcina mi-a fost monitorizata atat de doamna doctora Lupu cat si de un alt medic de la Polizu, in aceste conditii avand posibilitatea de a alege unde sa nasc. Am ales-o pe doamna doctora Lupu datorita atentie acordate, problemelor pe care le-am avut, dar totodata si increderii pe care mi-a inspirat-o.

Revenind la momentul nasterii, m-am prezentat la spital la ora 7 pana la ora 9 deja s-au facut toate procedurile necesare intrarii in operatie (am nascut prin cezarina din cauza trombofiliei pe care o am), mi s-a facut anestezia rahidiana, nu am simtit absolut nimic.

In perioada operatiei am fost atat de emotionata si tensionata incat nu imi amintesc decat tipetele puiului cand l-a scos din burtica. Dupa operatie am fost dusa la terapie intensiva, dupa cateva ore mi-a fost adus puiul pentru cateva momente sa il vad, atunci cand mi-a auzit vocea a incercat sa deschida ochii, o fost un sentiment ce nu poate fi descris.

Dupa o noapte de stat la terapie intensiva avand niste dureri insuportabile care nu au cedat la nici un calmant care mi-a fost administrat, am fost dusa in salon unde surpriza mi-a fost adus copilul, in conditiile in care eu nici nu puteam sa merg singura, eram atat de emotionata si totodata speriata incat tremuram cu cel mic in brate, cu ajutorul asistentelor mi-am revenit treptat si am inceput sa ma ocup de cel mic.

Am stat in spital de Marti pana Sambata, puiutul a facut o forma usoara de icter si a fost pus la lampa, mi s-a adus in rezerva acel aparat si a trebuit sa il supraveghez toata noaptea cat a stat acolo, a fost groaznic fiind singura, cu oboseala care incepea sa isi spuna cuvantul, asistenta mai trecea si ea la 2-3 ore.

Am uitat sa precizez ca in tot acest timp doctora care m-a operat a fost nelipsita si a facut tot ce i-a stat in putinta sa imi fie cat mai bine. Pacat ca acesti medici sunt limitati de sistemul in care lucreaza. Am trait aceasta experienta la cote maxime, iar acum sunt mama unui baietel minunat, care imi lumineaza fiecare clipa.
(Mihaela, Buzau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 4 Octombrie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Buzau | Dr. Georgeta Lupu | Maternitatea Buzau

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook