Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Spitalului Judetean Suceava, cu domnul doctor Dragoi Dumitru

Totul s-a petrecut exagerat de repede. Am fost la control. Eram in 37 de saptamani dar existau cateva probleme. Pitica mea avea cordonul in jurul gatului. A doua zi am avut o durere puternica si am fost la Urgente, dar nu eram sigura ca vine bebelusa.

Mi s-au facut multe controale si in final vine o doamna doctor si imi da verdictul: imediat vine domnul doctor si iti facem cezariana. Tremuram de emotie stiind ca in cateva minutele se va intampla minunea si imi voi tine aceasta minune in brate.

Cum m-am invartit,cum m-am sucit, mi-am sunat sotul si imediat l-am vazut pe dom’ doctor la usa salonului. Picioarele au inceput sa-mi tremure instantaneu.

Am coborat jos in sala, iar dupa aproximativ 20 de minute am auzit un scancet si moasa a indreptat un ghemotoc mic spre mine. Am pupat-o de nu ma mai saturam. Nu pot sa descriu in cuvinte ceea ce am simtit in acel moment.

Lacrimi de uimire, lacrimi de fericire, o bucurie imensa in suflet. Au trecut 3 luni de atunci, iar fetita mea creste pe zi ce trece.

Le doresc tuturor din aceasta lume sa fie fericiti asa cum suntem noi. Am castigat un copil si o familie frumoasa si asta e tot ce conteaza. Va trimit si o fotografie cu minunea mea. Va multumesc din suflet ca v-ati facut timp sa-mi cititi gandurile si fericirea.

(Alina, Suceava)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 5 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Dumitru Dragoi | Maternitatea Suceava | Suceava

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook