Nastere prin operatie cezariana, la Maternitatea din Curtea de Arges, cu domnul doctor Tautu, in timpul pandemiei

Povestea incepe asa, sarcina urmarita la Curtea de Arges, programata la cezariana pe data de 13 octombrie, cu internare pe data de 12!

In sfarsit, vine ziua mult asteptata, Luni 12.10.2020, increzatoare si optimista, pentru ca stiam ce ma asteapta, eram la a doua cezariana, si iata-ma la spital, il caut pe doctor, si ce sa vezi? Doctorul in carantina.

Ma preia un super doctor, imi face ecograf si imi spune ca el ma va opera, deja emotiile cresteau, ma gandeam doar la faptul ca voi naste in necunoscut, pe pandemie, pe data de Marti 13 si ca nu va putea nimeni veni la mine, mentionez ca eu nu eram din localitate, efectiv nu cunosteam nici cum il cheama pe domnul doctor.

Ma monitorizeaza toata ziua, toate in regula, intre timp am aflat, domnul doctor se numea Tautu, a venit ziua de Marti 13, la ora 8.10 eram deja pe masa de operatie, domnul doctor a vorbit non-stop cu mine, mi-a aratat fata, chiar am si glumit, au urmat orele de recuperare, timp in care, cineva de acolo a stat mereu langa mine, mi-a dat apa si ce aveam nevoie. Cand a fost de sucit, chiar doctorul m-a ajutat, mi-am revenit repede.

A doua zi am fost dusa in salon, asistentele extrem de dragute, neonatologul zilnic spala si controla copiii, ba mai mult, venea la noi cand alaptam si discuta anumite probleme, fata de primul copil, (nascut in alt municipiu), cand o saptamana am stat in spital doar plangand si cu cineva langa mine, pentru ca nu treceau cu orele pe la noi, nici macar infirmiere, tura asta, desi imi era frica de pandemie, datorita domnului doctor Tautu, care venea de 2 ori pe zi si a asistentelor, care erau foarte dragute, ne ajutau la orice si faceau cu schimbul, astfel incat sa nu ramanem singure in salon, nu am simtit ca am fost in spital!

Foarte, foarte placut impresionata de Spitalul Curtea de Arges, personal si domnul doctor! Am trecut foarte usor peste toate!

(Daniela, Arges)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 12 Martie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Curtea de Arges | Dr. Ghernadie Tautu | Spitalul Municipal Curtea de Arges

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana, la Maternitatea din Curtea de Arges, cu domnul doctor Tautu, in timpul pandemiei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook