Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Arges, cu domnul doctor Buzatu

Buna ziua! Sunt Cristina, am 29 de ani sunt dintr-un oras micut de provincie, respectiv Mioveni, judetul Arges si am o minune de fetita! Cand am aflat la finele anului 2012 ca sunt insarcinata am trecut printr-un amalgam de sentimente, de la teama la o bucurie imensa de a aduce pe lume un copil. Pentru mine acest punct al vietii mi-a dat de inteles ca reprezinta implinirea mea ca femeie!

Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata prima grija a fost de a gasi un medic compatibil care sa-mi inteleaga dorinta de a afla informatii si de a fi capabil sa-mi raspunda tuturor nelamuririlor mele. Din vorba in vorba, de pe net, de la prietenele care devenisera deja mame am aflat despre domnul doctor Buzatu la care m-am programat si care mi-a urmarit intreaga sarcina. M-am inteles foarte bine si contrar anumitor zvonuri mai putin favorabile dansului eu ma declar multumita de colaborarea avuta, in sensul ca a dat dovada de profesionalism maxim.

Sarcina mi-a urmarit-o la clinica privata unde preturile au fost in regula, nu foarte piperate. Pe data de 06.08.2013 am nascut-o pe Maria la Spitalul Judetean Arges, prin cezariana, perfect sanatoasa la 3500 grame. Operatia de cezariana nu a reprezentat o problema pentru mine in sensul ca nu eram convinsa ca voi fi in stare sa nasc natural asa ca atunci cand s-a luat decizia aceasta nu am avut de obiectat.

Dupa ce am iesit din operatie a urmat o zi in care m-am simtit destul de rau dar datorita cadrelor medicale de la Spitalul Judetean Arges am trecut cu bine si peste aceasta perioada mai dificila. Am reusit sa-mi alaptez fetita inca de la inceput aspect care m-a facut tare fericita intrucat era o dorinta importanta pentru mine. In spital am fost tratata corespunzator iar conditiile din salon au fost acceptabile.

In salon eram cazata cu inca o pacienta a domnului doctor Buzatu, aveam frigider si chiuveta in camera. Curatenia se mentinea bine. Nu am nimic de reprosat desi din spusele cunistintelor mele ar fi trebuit sa ma sperii de conditiile dintr-un spital public.

La doar 3 zile am fost externate si de atunci micuta Maria ne bucura fiecare clipa a vietii!

(Cristina, Mioveni)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 27 Septembrie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Arges | Dr. Marcel Buzatu | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Arges, cu domnul doctor Buzatu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook