Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Municipal Curtea de Arges cu domnul doctor Badea Florian

Se spune ca nasterea este cea mai puternica amintire pe care o femeie o poate avea. Amintirea care nu se sterge niciodata… Cand mi-am vazut pentru prima oara copilul si l-am tinut pentru prima oara in brate, m-am simtit cel mai fericit om de pe Pamant.

Nu pot descrie in cuvinte ce am simtit in acel moment, timpul s-a scurs rapid e unul din putinele lucruri pe care le mai tin minte imediat ce m-am trezit din cezariana.

Am nascut la stat deoarece eram mama singura si nu imi permiteam sa merg la privat. Nasterea pentru mine a insemnat un nou inceput, nu doar pentru ca urma sa ma intorc acasa cu un nou membru al familiei ci si deoarece incepeam din nou totul, era ca si cum as fi renascut dupa despartirea de tatal lui.

Stiam din clipa in care l-am vazut pe cel mic ca pentru mine asta este a doua sansa de a-mi lua viata in propriile maini si de a incerca sa traiesc asa cum vreau eu si sa imi cresc copilul intr-o familie sanatoasa si linistita.

Durerile dupa cezariana nu au fost asa rele. Erau suportabile dar meritau tot efortul. As mai trece prin aceasta experienta deoarece este una absolut magica. E incredibil cum se poate ca un om sa aiba 2 inimi in corpul sau in acelasi timp. Aceasta este dovada existentei lui Dumnezeu si a minunilor pe care le poate infaptui.

(Luciana, Curtea de Arges)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 3 Decembrie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Curtea de Arges | Dr. Florian Badea | Spitalul Municipal Curtea de Arges

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook