Nastere naturala la Maternitatea Giulesti, cu doamna doctor Andreea Enache

Am nascut in Ajunul Craciunului in 2013 la Giulesti o fetita superba, prematur la 34 saptamani. Am stat internata 10 zile. Am doar cuvinte de lauda la adresa medicilor, moaselor si asistentelor de acolo.

Am nascut natural cu doamna doctor Andreea Enache, un ginecolog si un chirurg foarte bun. Sarcina a fost urmarita de doctor Marcel Moisa, un doctor foarte bun, dar care am avut ghinionul sa fie in concediu atunci.

Am fost taiata si cusuta impecabil. Nu am avut nici o durere, doar un mic disconfort din cauza taieturii.

Prematura mea a fost tratata eficient si cu dedicare de minunata echipa de la Neonatologie. Singurul minus ar fi acela ca nu am fost ajutata si incurajata sa alaptez, dar mi-au dat voie sa ma mulg si sa ii dau cu biberonul lapticul meu.

Conditiile din salon au fost foarte bune, 5 mamici intr-un salon, baie proprie functionala si bine igienizata, televizor, frigider si, cel mai important, asternuturi curate si schimbate periodic sau imediat ce cereai acest lucru.

Am dat bani doar pentru ca am vrut, si doar dupa ce un lucru era deja facut. O echipa unita care face treaba sa mearga bine. O vorba frumoasa si o incurajare primeai de la doctori, de la moase, de la asistente chiar si de la infirmiere. Nu a contat ca era Craciunul sau Revelionul si poate si-ar fi dorit sa fie acasa cu familia sau prietenii.

Acum astept al doilea copil si voi naste tot la Giulesti unde sper ca voi regasi acelasi personal minunat.

(Andreea, Calarasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 12 Martie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Andreea Enache | Dr. Marcel Moisa | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Sibiu, cu doamna doctor Conacioni Ilonco

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook