Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Lotus Ploiesti, cu doamna doctor Oana Dumitrescu

Am nascut in luna iulie pe 22 ( cezariana programata cu 3 zile inainte) la 40 saptamani. Am incheiat contractul in luna februarie si urma sa nasc cu un medic colaborator al spitalului dar in urma unor neintelegeri cu acesta am hotarat cu 3 saptamani inainte sa nasc sa schimb medicul.

Dr Oana Dumitrescu m-a primit cu bratele deschise fara sa ii fie teama ca as putea avea complicatii din cauza unor afectiuni cronice anterioare sarcinii. La 37 saptamani am avut inclus in pretul contractului consultatiile cu medicul neonatolog si medicul anestezist ( Dr. Lutan ).

In ziua nasterii am intampinat un personal profi si un spital cum nu am vazut nici in filme. Curatenie, asistente amabile, cazare in regim single, mancarea in regim de catering si tot ceea ce am avut nevoie si eu si bebe ( camasa de noapte, papuci, hainute, pampersi, etc).

Operatia a durat 30 min, la nici 5 minute de la anestezie am cunoscut-o pe bebe. Am stat la terapie 24 h timp in care am avut cateterul epidural pe care mi se administra tratamentul. Practic nu am simtit nici un fel de durere nici in timpul nici dupa operatie.

Am stat internata 4 zile ( fix cat era stipulat in contract) si nu am platit in plus decat 50 lei gaurile de cercei ale fetitei. Recomand acest spital cu mult drag pentru ca nasterea fetitei mele a fost mai mult decat de vis.

Pe langa bucuria ca mi-am cunoscut fetita am avut parte si de o cazare ca la hotel de 4 stele. 🙂

Elena (Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 25 Ianuarie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Oana Dumitrescu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook