Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Lotus din Ploiesti, cu domnul doctor Ciorascu Mihai

Am nascut pe data de 14.12.2014 cu ajutorul domnului doctor Ciorascu Mihai o fetita de 3500 grame la Maternitatea Lotus din Ploiesti. In primele luni de sarcina am semnat contractul aferent si am platit avansul pentru pachetul de nastere.

Cand am aflat ca sunt insarcinata nu stiam cine imi va supraveghea sarcina. Am citit pe internet despre domnul doctor numai lucruri bune; toate mamicile care au nascut cu dumnealui aveau numai cuvinte de lauda si am zis sa incerc si eu.

Am ramas foarte surprinsa de modul in care domnul doctor vorbeste, se poarta si iti explica tot ce este necesar sa sti in momentul in care facea eco sau orice alta analiza. Am avut incredere inca de la inceput ca va fi totul bine.

Mi-a spus de la inceput ca totul va fi bine si ca sarcina va atinge termenul de 40 de saptamani fiind primul bebe si asa a si fost. Bebe a stat pana la 40 de saptamani si 2 zile cand s-a hotarat sa vina pe lume.

Prima data am crezut ca domnul doctor fiind din Bucuresti nu va veni sa nasc cu dumnealui, si mereu il intrebam la fiecare ecografie daca o sa fie alaturi de mine la nastere si asa a si fost. Am vrut sa nasc natural, dar nu am putut, am facut cezariana dupa ceva ore de travaliu.

In momentul in care am venit la maternitate nu am avut nevoie decat de buletin si analizele de pe parcursul sarcinii, restul (haine si tot ce e nevoie pentru bebe, camasa, papuci, absolut tot mi-au fost date de aici), mancare excelenta, conditii de 5*, personal exceptional, nimic de reprosat!

Nu am platit nimic in plus fata de ce scria in contract doar 50 de lei pentru gaurile cerceilor. Am fost tratata fff foarte frumos de tot personalul, si domnul doctor a venit la mine in fiecare zi sa vada cum ma simt si sa imi schimbe bandajul de la operatie.

Am stat 24 de ore la terapie intensiva dupa operatie, dupa am fost mutata in salon in regim single. Recomand tuturor viitoarelor mamici serviciile, este singura maternitate privata din judetul Prahova cu niste conditii de 5*.

II multumesc domnului doctor Ciorascu Mihai care a fost alaturi de mine atat pe parcursul sarcinii cat si la nastere! Un medic si o persoana exceptionala!

(Eliza, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 22 Februarie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Ciorascu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook