Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Lotus Ploiesti cu domnul doctor Ciorascu Mihai

Am nascut pe 15 Ianuarie 2015 prin cezariana cu domnul doctor Ciorascu Mihai, dansul supraveghindu-mi toata sarcina. M-am internat in dimineata zilei de 15 Ianuarie, de cum am ajuns am avut parte de un tratament super, de la conditiile de cazare in regim single, masa in regim catering, asistentele super dragute si amabile, curatenie impecabila.

Singurul bagaj cu care m-am internat a fost o trusa continand lucruri de igiena personala (periuta de dinti, pasta, pieptene, deo stick…) restul de haine pentru mine si bebe, inclusiv pampersi asigurandu-le spitalul. Operatia a durat circa 30 min cu anestezie epidurala, dupa aproximativ 5-7 minute mi-am cunoscut bebitza.

Am stat la terapie intensiva 12 ore avand cateterul epidural prin care mi se administra tratament. A fost o experien?a placuta in cele 4 zile cat am stat internata. Multumesc domnului doctor si intregii sale echipe! Recomand cu drag acest spital.

(Catalina, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 22 Februarie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Ciorascu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook