Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Bucuresti, cu doamna doctor Calipia Gavril Parfene

La inceput imi doream foarte mult sa nasc natural, insa nu a fost sa fie si cred ca pana la urma a fost mai bine asa. Am nascut prin cezariana in data de 7.10.2013 o fetita de 3390g si totul a decurs foarte bine.

Am fost foarte multumita de personalul de la Medlife, s-au purtat exceptional, conditiile au fost foarte bune, sunt adevarati profesionisti. Imi placea ca de fiecare data cand aveam nevoie de ceva si sunam din camera veneau asistentele si aveau tot timpul zambetul pe buze, nu vorbeau urat si nu te refuzau niciodata.

Fetita mea s-a nascut sanatoasa asta este cel mai important lucru pentru mine, amandoua ne-am acomodat foarte repede. Mi-am revenit foarte repede in 3 zile m-au externat si cand am ajuns acasa, sa fiu sincera mi-a fost foarte greu, eram foarte obosita si parca nu reuseam sa ma odihnesc deloc, eram si stresata ca nu vroiam sa fac nici o greseala in ceea ce o priveste pe fetita mea, dar incet incet toate au inceput sa vina de la sine, cred ca instinctul de mama face totul.

Am ajuns doamna doctor Parfene dintr-o intamplare nu mi-a recomandat-o nimeni si am venit la dansa abia la 7 luni. Pana atunci am schimbat 2 doctori ambii recomandati de cineva de care nu am fost multumita absolut deloc de asta am si preferat sa imi caut alt medic.

Am avut noroc insa ca am dat peste doamna doctor Parfene, deoarece este un medic foarte bun si se vede ca isi face meseria din placere nu ca alti medici.

Operatia s-a vindecat foarte repede si nu am avut alte probleme de aceea cred ca am facut o alegere buna ca am ales sa schimb 2 medici de care nu  am fost multumita, deoarece ajungeam sa nasc fara sa aflu ce probleme am si ce probleme puteau sa apara la nastere din cauza unor medici care nu isi dau interesul.

De aceea cred ca este bine ca in momentul in care nu esti multumit de serviciile oferite de anumiti medici, nu este in regula sa te complaci in situatie, trebuie sa cauti pana gasesti ceea ce iti doresti tu de la un medic.

Sper ca nu am plictisit pe nimeni cu povestea mea 🙂

(Vasy, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 4 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Caliopia Parfene | Medlife Grivita

Articole Similare

Cezariana cu rahia

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook