Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Grivita cu doamna doctor Parfene Caliopia

Am hotarat sa scriu despre experienta mea pentru ca si pe mine m-au ajutat povestile scrise de altii cand a trebuit sa fac alegeri: doctorul, maternitatea, etc.

Mi-a urmarit evolutia sarcinii doamna Parfene Caliopia, prin urmare am decis sa nasc la Medlife cu dumneaei. Am semnat contract pentru cel mai scump pachet disponibil in acel moment.

Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural. La mine au inceput contractiile pe la ora 3 pe 17.03., erau usoare dar m-au tinut treaza. Am sunat-o pe doamna doctor a doua zi si m-a chemat la un consult. Se pare ca incepuse procesul, dar totul decurgea foarte lent. Doamna doctor a decis sa ma interneze desi dilatatia era doar de 1 cm, dar stiind ca ma panichez din orice, a zis ca e bine sa raman in spital.

Imediat ce m-au internat, am avut sentimentul ca am ales corect spitalul. Poate nu erau toate asistentele cei mai draguti oameni pe care i-am intalnit, dar isi faceau treaba. Veneau tot timpul sa ma vada atat doamna Parfene Caliopia cat si asistentele si doctorul de garda. Periodic, monitorizau copilul. Seara doamna Parfene Caliopia a plecat acasa, urmand sa fie chemata cand dilatatia ar fi ajuns de 4 cm.

Pe la ora 10 s-au intetit contractiile, erau foarte dureroase, dar colul se dilata foarte lent. Asistenta de garda care ma monitoriza, impreuna cu medicul de garda si cu moasa, era foarte cumsecade, blanda si atenta. In scurt timp, a inceput sa scada ritmul cardiac al copilului. Nimeni nu s-a panicat si nu m-a speriat nici pe mine. M-au dus in sala de travaliu si nasteri si mi-au pus o perfuzie, in speranta ca isi va reveni copilul, ceea ce nu s-a intamplat.

In tot timpul acesta s-au ocupat de mine doctorul de garda, moasa si asistente cu mult profesionalism, nu am nimic sa le reprosez. Au chemat doctorul meu care a venit in vreo 20 minute, m-a consultat si mi-a explicat foarte frumos si calm ca este mai bine sa optez pentru cezariana.

M-au dus in sala de operatii pe la ora 4, 18.03. Acolo erau deja pregatiti: ginecologul, anestezistul si neonantologul de garda cu inca vreo 3 asistente. Toti s-au comportat exemplar si operatia a decurs bine, fara incidente. Bebelusul avea o circulara stransa de cordon. Stiam de ea, pentru ca doamna Parfene Caliopia mi-a facut ecografie inainte de internare, dar nu stiam ca va pune probleme (stiu exemple de bebelusi care s-au nascut natural si aveau circulara de cordon). Fetita mea se simtea foarte bine, dupa ce i-au pus putin oxigen si i-au curat caile respiratorii. Mi-au dat-o sa o tin putin.

Imediat ce au ajuns la terapie intensiva, asistenta l-a chemat pe sot ca sa vina sa ma incurajeze. La cererea mea, mi-au adus copilul. Fetitei mele ii era foame si plangea. A luat imediat sanul (cu ajutorul asistentei), a mancat putin si a adormit pe mine.

Recuperarea a fost foarte rapida dupa operatie. Am fost foarte multumita de serviciile si de conditiile de la Medlife. Doctorii au fost toti exceptionali. Erau multe asistente si multe infirmiere. Veneau tot timpul sa ma vada. Imi aduceau tot de ce aveam nevoie. Ceai pentru lactatie primeam de 2 ori pe zi (atat aveam voie, maxim). Curatenie in camera s-a facut zilnic si inca foarte riguros. Nu gaseai un fir de praf in camera aceea. De cate ori dadeam telefon, veneau imediat asistente sau doctori. M-au ajutat cu alaptatul.

Mancarea mea nu era prea buna, dar a fost acceptabila totusi. Mancarea pentru insotitor era insa buna. Eu am fost foarte multumita de serviciile Medlife si de doamna Parfene Caliopia!

(Nina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 15 August, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Caliopia Parfene | Medlife Grivita

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, cu domnul doctor Gheorghe Popescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook