Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Petrosani, cu doamna doctor Samfira Bogdan

Vreau sa va impartasesc experienta mea cu a doua nastere la Maternitatea din Petrosani… Incep prin a va spune ca toata sarcina a fost urmarita de un medic nemaipomenit pe nume Samfira Bogdan, acest medic este demn de tot respectul meu pentru atentia acordata atat mie si cat si fetitei mele din burtica in timpul sarcinii cat si dupa nastere.

Toata sarcina a decurs bine, in saptamana 36 am intampinat cateva probleme si anume bebele meu nu se mai misca asa activ, am fost internata pentru monitorizare si pentru a sta linistita si pentru inlaturarea riscurilor.

La aproximativ o saptamana dupa internare si anume 37 saptamani si 3 zile, seara la ora 22 mi s-a rupt apa, am sunat medicul care m-a linistit ca o sa ajunga imediat si o sa fie bine, vreau sa zic ca a ajuns la spital inaintea sotului meu :), pregatirea pentru operatie a fost facuta de catre el , in sala de operatie am fost tratata cum se cuvine, chiar daca era ora 22 toata lumea era pe baricade si se purtau exemplar, chiar daca eram la a doua cezariana imi era foarte frica.

Toate cadrele medicale incercau sa ma linisteasca si sa ma pregateasca pentru ce urmeaza glumeau cu mine, ma incurajau numai sa imi treaca emotiile. Doamna doctor anestezist Suditu Mara este un om la fel de extraordinar, nici nu am simtit anestezia (vorba unei asistente: „Cand iti punem branula o sa simti mai tare durerea” si asa a fost nu am simtit nici o durere) toata operatia a stat la capul meu si m-a linistit, ma mangaiat pe cap si ma tinea la curent cu tot ce eu nu vedeam.

Operatia a fost cu ceva complicatii dar domnul doctor Samfira a stiut ce sa faca si cum sa faca ca totul sa decurga normal, am stat 2 ore in operatie dar nu le-am simtit toata lumea incerca sa se faca placuta sa interactioneze cu mine pentru a nu intra in panica.

Refacerea mea fata de prima cezariana a foarte rapida si fara dureri mari (tinand cont ca la prima cezariana a fost totul crunt). La reintoarcerea pe sectie am fost la fel de bine tratata, asistentele atente si rabdatoare, te ajutau si nu comentau, puteai sa le chemi de 100 de ori, precizez fara a le da „atentii” la un moment dat venele mele fiind praf nu mai puteau sa imi gaseasca vreuna buna sa imi puna branula, au apelat si la branule pentru bebelusi numai sa fie bine.

Bebelina mea a fost bine ingrijita, doamna doctor Carmen Bursesc fiind un medic foarte atent la detalii si ne-a oferit numai sfaturi bune.

(Alisa, Petrosani)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 10 Iulie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Bogdan Samfira | Dr. Carmen Bursesc | Dr. Mara Suditu | Petrosani | Spitalul de Urgenta Petrosani

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Pantelimon din Bucuresti, cu domnul doctor Dimitriu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook