Nastere gemeni prin operatie cezariana la Spitalul de Urgenta din Petrosani, cu doamna doctor Faibis Sidonia

Numele meu este Mihaela Alexandra si pe data de 28.11.2015 la orele 16:45 si 16-48 am nascut prin cezariana pe Razvan si Dorian. Am nascut la Spitalul de Urgenta din Petrosani, cu doamna doctor Faibis Sidonia.

Era o zi de Sambata, stateam in pat. Avand sarcina gemelara, ultima luna de sarcina am petrecut-o mai mult la pat. Toata ziua ma durusera soldul si piciorul drept, dar la un moment dat nu mai puteam respira. Bagajelul il aveam facut de 3 luni 🙂

Am chemat sotul repejor si am fugit la spital. Ajunsi acolo, doamna doctor mi-a facut controlul ginecologic, aveam dilatatie de 3. Emotii cat cuprindea, venisera si parintii mei, mama plangea, eu nu puteam respira de emotii.

Am fost bagata de urgenta in operatie, desi am alergie la anestezic, aceasta a fost alegerea mea, travaliul putea dura si 20 de ore. Nu mi se rupsesera membranele, nu aveam contractii….Dorian avea o manuta pozitionata invers, exista riscul sa i se fractureze daca alegeam sa nasc natural.

Toate gandurile si emotiile au disparut in momentul in care mi-am vazut puiul cel mare (asa ii spun lui Razvan, find mai mare cu 3 minute decat Dorian). Pe obraji imi curgeau siroaie lacrimile, de bucurie, de emotie….l-am sarutat si am simtit cum fiecare particica a trupului meu danseaza pe cele mai frumoase melodii.

Apoi puiul meu mic, Dorian…am respirat usurata cand l-am sarutat si a inceput sa planga, mii de emotii amestecate…. viata mea a capatat alt sens, asteptarea a luat sfarsit.

Si astazi, dupa aproape 10 luni, imi aduc aminte cu drag de doamna doctor. Nu m-a lasat o secunda, a fost alaturi de mine, m-a mangaiat, a glumit, m-a felicitat. O doctorita deosebita, implicata total. Chiar a facut o gluma, dupa ce l-a scos pe Dorian…a spus ca il vede si pe al treilea 🙂 ii multumesc lui Dumnezeu pentru sansa pe care am primit-o, sa nasc gemeni, sa fiu de 2 ori binecuvantata. In fotografie aveam 15 ore de viata. Ei de cand s-au nascut, iar eu de cand am renascut…

(Mihaela, Petrosani)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 15 Septembrie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Sidonia Faibis | Petrosani | Spitalul de Urgenta Petrosani

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook