Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Ploiesti, cu doamna doctor Balga Iuliana

Am nascut la Maternitatea din Ploiesti in Septembrie 2014 un baiat sanatos si frumos. Nu am cuvinte sa o laud pe doamna doctor Balga Iuliana o doctora buna si foarte devotata pentru munca ei.

M-am internat cu o saptamana inainte de nastere la cererea doamnei doctor pentru ca puiutul meu dupa ecografii trebuia sa se nasca pe 2-3 Septembrie dar nu a vrut. Vinerea mi-a facut injectii pentru declansarea nasterii dar nimic nu s-a intamplat in aceasta zi, a venit de multe ori in salon sa vada cum ma simt.

Sambata dimineata cand a iesit din garda mi-a spus ca daca e sa nasc sa le spun asistentelor sa o sune sa vina de acasa. Tot week-endul am stat in spital fara a se intampla nimic, Luni a venit la vizita si mi-a spus ca este inca inchis colul, sa mai astept pana Marti.

Marti dimineata asistentele mi-au facut alte injectii pt declansare dar a venit doamna doctor Ivan care mi-a reprosat ca stau de o saptamana pe banii spitalului si mi-a facut 3 ecografe intr-o ora dupa care a scris un bilet de externare pe numele meu.

Doctor Balga a aflat si a trimis o asistenta sa ma duca la sala de travaliu. La ora 17 am intrat in sala de operatii unde mi s-a facut anestezie epidurala, la 17.35 a venit pe lume minunea mea mica un baietel de 3 400 grame si 51 cm, cu nota 9 si fara a avea cordonul in jurul gatului.

Pe tot parcursul operatiei doamna doctor a vorbit foarte frumos cu mine si nu numai dansa ci si asistentele si domnul anestezist care ma mangaia pe cap si imi vorbea foarte frumos. Mult respect si stima pentru doamna doctor Balga Iuliana, o doctora de nota 10!

(Valentina, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 14 Martie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Iuliana Balga | Maternitatea Ploiesti | Ploiesti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Braila, cu domnul doctor Tataru Iulian

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook