Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu doamna doctor Anca Farta

Eu am nascut o minunatie de baiat, la Maternitatea de Stat Polizu din Bucuresti, in Decembrie 2017. Sarcina mi-a fost urmarita de la bun inceput de Medicul Rezident, la vremea aceea (intre timp si-a luat statutul de doctor), Anca Farta.

Nu am decat cuvinte de lauda la adresa dumneaei. Foarte comunicativa, disponibila tot timpul (am comunicat foarte mult pe whatapp eu fiind la prima sarcina).

Deoarece am facut un diabet gestational a trebuit sa nasc prin cezariana (bebe 4 570 grame) si am fost foarte multumita de toate persoanele implicate in aceasta operatie.

Mentionez ca domnisoara doctor nu a acceptat nicio atentie, deci in afara de obisnuitii 5-10 lei la infirmiere si asistente pentru niste favoruri nu am platit nimic in plus.

La recomandarea mea, o prietena, a nascut tot cu ea pe 29 noiembrie 2018, si a ramas exact la fel de deschisa si ajutatoare.

(Alexandra, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 8 Ianuarie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Anca Farta | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Spitalului de Stat Daisy Hill Hospital, din orasul Newry

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook