Nasteri prin operatie cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu doamna doctor Adriana Ciuvica

Am nascut cu doamna doctor Adriana Ciuvica 2 copii minunati – in 2011 si 2015. Am numai cuvinte de lauda pentru dansa. Mereu amabila, mereu disponibila.

Lucreaza si la Sanador, acolo am ales sa merg la consultatii si ecografii. Am nascut la Polizu, unde am avut contra cost o rezerva single, stiind cat de importanta este linistea in perioada de acomodare cu bebe.

Ambele nasteri au fost prin cezariana. Recuperarea a fost foarte rapida. Este o maternitate pro alaptare, iar faptul ca iti aduc bebelusul in camera de la inceput este minunat din 2 motive: te urnesti mai usor dupa cezariana si recuperarea este mai rapida; cand pleci acasa stii deja cum sa ai grija de bebe.

Asistentele sunt dragute, chiar daca unele dintre ele au nevoie sa fie stimulate 🙂 Maternitatea este curata si decenta. Am avut doua experiente placute si recomand atat medicul cat si maternitatea.

(Iulia, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 2 Aprilie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Adriana Ciuvica | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook