Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea privata Euromaterna din Constanta, cu doctor Razvan Stanca

Cel de-al patrulea membru al familiei noastre s-a nascut pe 13.06.2011. Minunea se numeste Andra si este fetita mult asteptata de noi toti. Ea are un fratior mai mare cu doi ani, cu care in prezent face o echipa minunata atunci cand se joaca.

Am nascut prin operatie de cezariana, fiindca a fost necesar deoarece primul copil, la recomandarea medicului, a venit pe lume tot astfel. Daca baiatul l-am nascut la Spitalul Judetean, pe fetita am ales sa o nasc la un spital privat, datorita faptului ca medicul care mi-a supravegheat sarcina lucra acolo.

Nasterea Andrei a fost planificata pe data de 13, un numar cu semnificatii profunde in familia noastra. Asa ca am considerat asta mana soartei. In acea zi am avut emotii din mai multe puncte de vedere: fiindca dupa prima operatie de cezariana am avut niste crize respiratorii si mi-era teama sa nu se repete si acum dar si fiindca nu stiam daca fetita este sanatoasa deoarece luase destul de putin in greutate in ultimele saptamani.

Dar Domnul a vrut ca totul sa fie bine. Andra a avut la nastere scorul 10, 2700 grame si 49 cm. Iar eu m-am recuperat mult mai repede comparativ cu prima nastere, si am fost mult mai curajoasa din multe puncte de vedere. Conditiile din maternitatea Euromaterna au fost ireprosabile iar medicul de incredere si un bun profesionist. Daca ar fi existat Euromaterna si cand l-am nascut pe baiat, sigur as fi ales aceasta maternitate.

Trebuie sa mentionez ca a fost o sarcina dificila. Prin luna a 5-a era sa fac avort spontan deoarece ma straduiam sa-l invat pe baietel sa faca la olita si tot procesul era obositor pentru mine. Erau zile cand il schimbam si de 15 ori pe zi, de la piele. De atunci a trebuit sa ma cumintesc si sa stau la pat. Dar a meritat tot efortul, deoarece astazi am o fetita tare dulcica, ce este in plin proces de invatare de exprimare prin vorbire, o domnisoara care se bucura de fiecare data cand vin seara de la serviciu, o fiinta blanda si buna la suflet.

(Nicoleta, Constanta)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Euromaterna | Constanta | Dr. Razvan Stanca

Articole Similare

Am nascut prin cezariana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook