Nastere prin operatie cezariana la Clinica de Obstetrica – Ginecologie II, din Targu Mures cu domnul doctor Sorin Andrei

Am nascut prin cezariana la 38 de saptamani si 5 zile. Simteam ca va fi ultimul control si ma va interna, dar asteptam cu nerabdare sa imi cunosc minunea, sa ii pot vedea ochisorii.

A fost o sarcina grea, o sarcina in care Dumnezeu m-a pus la multe incercari, o sarcina in care mi s-au pus suficiente diagnosticuri. Ultimele saptamani au fost un chin, plangeam seara de seara si ma rugam ca minunea mea mica sa fie bine.

Cred in minuni, cred in miracole. Copilul meu s-a nascut sanatos! Nu pot descrie in cuvinte bucuria cand i-am auzit primul strigat, bucuria primei intalniri. Pentru mine aceasta cicatrice chiar semnifica ceva, ceva important, miracolul si minunea mea.

Am nascut cu domnul doctor Sorin Andrei, un om de nota 200+, care s-a implicat si m-a sustinut neconditionat.

(Elena, Targu Mures)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 10 Ianuarie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Ginecologie 2 Targu Mures | Dr. Andrei Sorin | Targu Mures

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Odobescu Timisoara, cu doamna doctor Madalina Rada

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook