Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, cu doctor Grigore Mihaela

Pe data de 24 octombrie 2011 am ajuns la Maternitatea Cuza Voda din Iasi dis de dimineata ca asa ne spusese medicul Grigore Mihaela, dar abia pe la 12 am reusit sa fiu internata deoarece fusese intr-o operatie mai complicata.

Am fost condusa intr-un salon foarte modern totul era nou, baie langa salon, nici mie nu imi venea sa cred ca este asa la un spital de stat insa peste circa jumatate de ora a venit o asistenta si am fost mutata in corpul 6 pentru operatia de cezariana.

Am asteptat putin, dupa care am intrat in operatie, totul a decurs bine, am adus pe lume un baietel de 3550 grame, sanato, dupa care am fost dusa la ATI unde am ramas peste noapte. Acolo au avut grija de mine mi-au pus pungi cu gheata si niste saculeti, am stat in perfuzie toata noaptea, intrebau daca am nevoie de ceva, a fost ok.

Dimineata am fost mutata in salon si acolo pot zice ca m-am ingrozit, paturi vechi cu saltele si perne tari, vopsea veche pe pereti, geamurile erau foarte sus si nu se putea aerisi si cel mai incomod a fost faptul ca eu operata aveam noptiera, sau dulapiorul ce o fi ala, pe peretele lateral al patului si de fiecare data cand aveam nevoie de ceva trebuia sa ma dau jos sa pot lua.

Din partea cadrului medical toata lauda tot timpul venea ori un rezident ori medicul meu si ma verifica. Un alt inconvenient era ca baia era la capatul holului si arata deplorabil nici gand sa poti sa te speli cumva si toaletele nu cred ca erau curatate, si aveam de strabatut ceva drum.

Alaptam copilul din 3 in 3 ore bebelul fiind intr-un salon de nou nascuti, insa in prima zi copilul meu nici macar nu se trezea deoarece il hraneau inainte si era satul. Neonatoloaga era o femeie in varsta cam aspra cu mamicile dar grijulie cu bebelusii. Dupa 4 zile am fost externata si am ajuns in sfarsit acasa.

Acum sunt insarcinata in 5 luni si sper sa mai fi schimbat conditiile de atunci. Asta e povestea mea.

(Mirela, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 8 Mai, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihaela Grigore | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook