Nastere prin operatie cezariana la Spitalul din Caransebes, cu doamna doctor Mohaci

Buna ziua! Numele meu este Alina, am 31 ani si locuiesc in Caransebes, judetul Caras – Severin. Prima nastere a avut loc in urma cu 8 ani, cand am nascut prin cezariana un baiat de 3 kg, sanatos si dragalas.

Cand am ramas insarcinata eram la facultate si de la 5 luni am avut probleme cu sarcina, am facut serclaj pentru a nu pierde copilul motiv pentru care am abandonat facultatea si restul timpului petrecindu-l la pat pana la 9 luni.

Dar timpul a trecut iar in August am mers la spital unde am stat internata o saptamana deoarece bebe nu vrea sa vina 🙂 :-)! In 12 august doctora mea doamna Mohaci a decis ca trebuie cezariana dupa mai multe teste facute sa-mi provoace nasterea naturala.

Aveam dureri si contractii dar nu eram dilatata …intr-un final mi s-a rupt apa dupa 2- 3 ore de „asteptat” iar doamna doctor a spus ca e timpul pentru operatie.

Bineinteles ca-mi era frica dar in sala de operatie s-a purtat toata lumea frumos cu mine, mi-a facut anestezie totala, dupa care m-am trezit cand ma ducea o asistenta in salon si tin minte ca intrebam de bebe…pe care mi l-au adus iar intalnirea a fost emotionanta.

Spitalul unde am fost nu era cu patut pentru bebe asa ca mi-l aduceau la alaptat dupa care il luau asistentele si aveau grija de el. Recuperarea a fost mai grea dar incet mi-am revenit.

Iar acasa am mers dupa o saptamana de spitalizare pentru a mi se vindeca cat de cat operatia si a ma face bine. Acasa a fost greu cu bebele pe care l-am numit Andrei, care nu dormea noaptea si era un plangacios ..lapte matern nu am avut, doar 2 luni si am inceput cu laptele praf.

Cam asta e povestea mea despre nastere din cate imi amintesc! Timpul a trecut iar acum ne pregatim pentru a 8-a aniversare. Doresc la toate mamicile sarcina si nastere usoara!!

(Alina, Caransebes)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 12 August, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Caransebes | Dr. Maria Mohaci | Spitalul Municipal Caransebes

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Poissy din Franta, cu doctor Webe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook