Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Teleorman, cu doamna doctor Parvan Angelica

Acum 2 ani și 4 luni am adus pe lume un pitic voinic. Am urmat toata sarcina cu doamna doctor Parvan Angelica. Totul a decurs ok si eu imi doream foarte mult sa nasc normal, nu concepeam o cezariana.

Toate bune si frumoase…. pana in ultima clipa speram si eu si doamna doctor ca o sa fie nastere normala.

A venit timpul sa nasc…aveam dureri, aveam stari de rau, dar dilatatie 0 si am stat si am tot sperat pana cand doamna doctor a luat decizia ca nu se mai poate astepta si m-a bagat de urgenta in sala de operatii.

Doamne, tin minte si acum ce frica imi era si ce mai plangeam…am plans asa mult incat m-au anesteziat plangand. Cand m-am trezit in salonul de terapie intensiva, domnul anestezist era langa mine, a stat cu mine pana mi-am revenit si apoi a venit doamna doctor si mi-a dat vestea: nascusem un baietel de 4 kg si 300 grame si 54 de cm si il laudau toate doamnele asistente ca nu au mai vazut de mult asa un copil curat si frumos.

Am nascut la Spitalul Judetean Teleorman, in data de 25 august 2017. Acum voinicul meu are 2 anisori si 4 luni si sunt mandra ca am o frumusete de baiat.

(Doina, Teleorman)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 6 Ianuarie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Alexandria | Dr. Angelica Parvan | Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Braila, cu doamna doctor Gradea Adela

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook