Nastere prin operatie de cezariana la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova, cu doamna doctor Tanase Florentina

Numele meu este Daniela, am 35 ani si sunt mamica fericita a unei fetite de 1 an si 7 luni, pe nume Alexandra Anne Marie, venita dupa multi ani de cand imi doresc un copil si multe incercari de a ramane insarcinata, nascuta prin operatie de cezariana la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova.

Pe data de 14 Aprilie am fost programata la un control de rutina de catre doamna doctor Tanase Florentina, care a observat la control ca nivelul lichidului amniotic scazute considerabil, drept pentru care fatul era in pericol daca mai statea mult in burtica.

Doamna doctor mi-a monitorizat sarcina pe tot parcursul celor 9 luni, avand in vedere ca am fost diagnosticata cu trombofilie si hipotiroidie.

Deoarece copilul nu avea o pozitie tocmai buna pt nastere naturala, s-a decis efectuarea operatiei de cezariana. Mi s-a facut rahianestezie, am fost constienta tot timpul, dar doamna asistenta m-a tinut de vorba ca sa imi distraga atentia de la operatie, iar in jurul orei 9.30 dimineata s-a nascut fetita mea, sanatoasa si voioasa.

Durerile postoperatorii au fost mari, dar cu ajutorul calmantelor si datorita faptului ca fetita a avut nevoie sa ma pun cat mai repede pe picioare le-am facut fata cu succes. Spitalul are conditii bune pentru gravide caci zona maternitatii a fost recent renovata, iar doamnele asistente sunt foarte dragute, ele m-au sfatuit cum sa pozitionez copilul la san si sa alaptez o perioada cat mai lunga de timp deoarece se stie ca dupa operatia de cezariana laptele vine mai greu decat dupa nasterea naturala.

Recomand tuturor viitoarelor mamici Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova deoarece este cel mai bine dotat spital din zona, are aparatura de ultima generatie si o recomand si pe doamna doctor Tanase Florentina deoarece este un medic foarte atent cu pacientele, vine la nasteri oricand este nevoie fara probleme.

Cel mai important este ca totul a fost bine si sunt o mamica fericita.

(Daniela, Craiova)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 19 Noiembrie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Craiova | Dr. Florentina Tanase | Spitalul Clinic de Urgenta Craiova

Articole Similare

Nastere prin operatie de cezariana la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova, cu doamna doctor Tanase Florentina

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook