Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Elias din Bucuresti cu doctor Tutunaru

A fost o dimineata superba – sambata 29 iulie – m-am trezit cu gandul ca astazi o sa am intalnirea mult asteaptata cu Sasha – fiul meu, noi comunicam de mult – il simteam de 9 luni si urmaream cum creste si ma bucuram de fiecare clipa.

Stiam ca trebuie sa merg la Spitalul Elias unde ma astepta un doctor, un om cu sufletul mare si un bun prieten al meu si lui Sasha – dl. doctor Tutunaru.

Am intrat in biserica – unde am fost aproape in fiecare zi – si i-am multumit lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat puterea si speranta ça, dupa de 8 ani de lupta cu destinul, urmeaza sa se indeplineasca dorinta mea – sa fiu mama.

Tot ce s-a intamplat apoi a fost ca un vis. Zambetul domnului doctor, cuvintele de incurajare ale doctorului anestezist, albul stralucitor din sala de operatie si mainile usoare ale asistentelor.

Nu a trecut mult timp si l-am vazut pe Sasha – a fost un moment de neuitat. In sfarsit sunt mama! Dar s-a intamplat ca Sasha sa aiba nevoie de o ingrijire speciala imediat dupa nastere.

Timp de 7 zile dna doctor Constantinescu l-a ajutat pe Sasha sa respire normal si de fiecare data a gasit un cuvant de incurajare si pentru mine. Momentul cand eu l-am primit in brate pe fiul meu sanatos si zambaret a fost fericit pentru amandoi.

Asistentele erau ca niste ingeri pazitori printre copiii abia nascuti, pline de rabdare si dragoste. Si acum, dupa 7 ani, imi aduc aminte cu o mare recunostinta de intreg personalul Spitalului Elias.

(Tatiana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 13 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Dan Tutunaru | Spitalul Elias

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook