Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Alba cu doctor Cristea Nicolae

Buna ma numesc Georgeta, am 23 de ani si sunt din com.Sasciori jud.Alba. Mie mi s-a pregatit de 2 ori sala pentru nastere doar ca prima data bebele nu a vrut sa faca ochisori asa ca a mai durat 2 saptamani pana am intrat in cezariana.

Am nascut cu cel mai bun medic din spital doctorul Cristea Nicolae un medic de milioane, un medic care isi face meseria din pasiune. Eram 3 fete care trebuia in acea zi sa intram in sala pentru cezariana, eram si speriate dar si incantate ca in scurt timp o sa ne tinem comorile in brate.

Ne faceam poze care mai de care cu burtica mai mare, miscau bebeii erau niste neastamparati, a venit la noi pediatra spitalului ne-a explicat ce avem de facut, am semnat niste acte cum ca suntem de acord sa li se faca vaccinurile la bebelusi, a venit anestezistul ne-a explicat si el ce avem de facut si ne spune dupa sa asteptam sa vedem care este prima care intra in sala.

Cand a venit si mi-a spus sa ma pregatesc ca sunt prima eram putin speriata, am pregatit tot ce era necesar pentru bebelus, a venit o asistenta le-a luat iar alta pe mine. M-au pregatit, m-au dat cu solutie mi-au desenat burtica mi-au pus sonda si incet incet am ajuns pe patul din sala de cezariana…unde ma astepta anestezistul….de aceasta chestie chiar imi era teama, anestezie in coloana dar a trecut in 2 minute nu mai simteam nimic.

A inceput operatia m-am calmat putin, aveam masca de oxigen, asistentele vorbeau cu mine, cand aud dintr-o data tipand bebele iar pe medic spunand „uite ce ai facut” si mi-l ridica sus sa il vad. Era plin de sange aoleu ce era acolo.

L-a luat medical in brate si vine cu el la mine si zice uite prima atingere si imi pune piciorusul lui pe obraz unde imi lasase o stampila cum era el plin de sange. Nu imi venea sa cred ca e al meu….si uite ca acum are 5 luni de zile si il iubesc enorm.

(Georgeta, Alba)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 20 Iulie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Alba Iulia | Dr. Nicolae Cristea | Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana, la Maternitatea spitalului nr.2 Craiova, cu Dr. Pirgaru Elis

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook