Nastere prin operatie cezariana, la Spitalul Judetean din Galati cu doamna doctor Bratu

Am nascut la Spitalul Judetean din Galati cu doamna doctor Bratu, o doamna doctor foarte calma si buna. Am ajuns acolo la 8 dimineata pentru internare, eram deja programata la cezariana. Am ajuns in salon la ora 9. Acolo mi-au fost recoltate analize si dupa, mi-au spus ca la 10 intru in operatie… si a inceput asteptarea… de la ora 10 s-a amanat la ora 12, de la ora 12 la ora 14 si tot asa din cauza unor urgente am ajuns la ora 19, cand am fost bagata in operatie.

Mi-a fost facuta anestezia locala, eu fiind constienta, mi s-a pus o perdea in fata ca eu sa nu vad si a inceput totul… parca eram pe alta lume… eram foarte emotionata, speriata si nu stiam cum o sa reactionez cand o sa imi vad bebelusa.

Doamna doctor m-a incurajat, vocea ei calma si calda m-a ajutat foarte mult sa ma calmez. Am simtit ceva, ca si cum m-ar fi gadilat ceva, si in 15 minute am auzit plasetul fetitei mele si dupa vocea doamnei doctor care mi-a spus: „A venit pe lume minunea ta!”. In acel moment eram sub stare de soc, nu stiam ce sa fac… pur si simplu m-am blocat.

Au luat-o si au dus-o in alta camera timp de vreo 10 minute. Dupa 10 minute am auzit-o din nou plangand. Mi-au adus-o sa o vad… si atunci a inceput totul… un sentiment de bucurie m-a patruns in tot corpul, uitasem de tot. Mi-am pus obrazul pe obrajorul ei mic si am inceput sa plang de fericire. Atunci am simtit ca viata mea se va schimba total… iar acum am o minune de fetita pe care o iubesc nespus. ❤❤❤

(Vali, Galati)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 11 Iulie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mariana Bratu | Galati | Spitalul Judetean Galati

Articole Similare

Nastere naturala, fara epiziotomie, la Spitalul din Braila cu moasele

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook