Nastere prin operatie de cezariana la Spitalul Judetean Galati

Ma numesc Mihaela, am nascut in luna August 2017 o fetita de 2600 grame in Spitalul Judetean Galati. Si acum traiesc cu emotii si teama clipa intalnirii cu fetita mea! Asteptarea a fost grea, fiind ultima pe lista la operatia de cezariana.

Nu am fost multumita de cum aratau salile de nastere, de travaliu. Nimic renovat, cu instrumente vechi, simteam chiar teama cand priveam in jur si vedeam peretii aceia verzi.

Stand la Reanimare o noapte am ramas cu gust amar din cauza asistentelor de la spital. Tipau la cele care se aflau in travaliu si se purtau urat. Nu erau ajutate deloc, chiar erau batjocorite. Insa am avut parte de o doamna doctor deosebita, care m-a sprijinit moral in primul rand.

Nu mi-au placut conditiile din spital si nici macar purtarea asistentelor de pe sectia de Pediatrie. Nu m-au ajutat cu nimic, veneau noaptea si tipau cand copiii plangeau, chiar erau revoltate.

Surpriza mare a fost atunci, la externare, cand am vazut cat de mari au fost costurile la final. Nu au oferit atat de multe ca la sfarsit sa le dam milioane chiar si pentru un nou-nascut.

Nasterea este o minune ce apare cu o alta minune pe care apoi o strangi in brate. Indiferent de dureri si ceaa ce te supara, uiti de tot atunci cand iti tii puiul la piept. In rest totul este unic si frumos.

(Mihaela, Galati)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 4 Aprilie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Galati | Spitalul Judetean Galati

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook