Nastere naturala la Spitalul Judetean Galati cu doctor Lazar si doctor Gheorghita

Aveam 38 de saptamani de sarcina (am avut o sarcina relativ usoara..am facut mult efort pana in ultima clipa) si am mers in vizita la nepotelul meu care pe atunci avea 2 luni. L-am tinut in brate iar seara ma simteam ciudat… M-am culcat cu gandul ca daca voi naste sa fiu odihnita.

A doua zi deja aveam contractii usoare. Locuiesc la tara, cu socrii, sotul fiind plecat in Anglia. Am mers cu sora si cumnatul meu in oras…ne-am plimbat vreo 3 ore in mall si in cele din urma am ramas la cealalta sora cu bagajul pentru spital…a fost o seara groaznica…incercam sa dorm dar imi era frica pentru ca urma sa nasc si ma simteam singura…

La 5 am trezit-o pe sora mea, urmand sa merg la Spitalul Judetean. M-am internat..tipa de acolo fiind foarte sictirita ca am trezit-o (era 7 dimineata). Cand am ajuns in blocul de nasteri de garda era doamna doctor Calin…foarte acra! A jignit-o foarte urat pe o fata…cu mine a fost ok.

Am mers la ecograf unde mi-au zis ca bebe are 4000 grame si ca nasc azi. Mi-au facut vestita clisma si am mers in sala de nasteri. Colega mea de salon era o fata de etnie de 13 ani. A venit moasa Iolanda si mi-a pus perfuzia pentru provocarea nasterii…

Intre timp s-a schimbat garda si a venit doctor Lazar care din foame de bani a decis sa-mi faca cezariana. Sora mea mi-a cumparat atele pentru ca nici atat nu au si la insistentele ei m-au lasat sa incerc natural. Am avut un travaliu de 6 ore greu, dar am rezistat fara sa tip 🙂 m-am dilatat foarte greu.

La 16.00 m-au urcat pe masa sa incerc sa nasc…doctor Lazar si o asistenta ma impingeau pe burta si moasa mi-a facut epiziotonomie. Doamna doctor Gheorghita ma imcuraja…in 10 minute am nascut.

A fost magic. Minunea mea avea 4200 grame. Prima nastere, 20 de ani. M-am recuperat foarte repede. Tot acolo o sa nasc si urmatorii bebelusi. Am uitat sa mentionez ca sarcina a fost monitorizata de doctor Ieremia Cezar, pensionat.

Pe viitor voi merge la doamna doctor Gheorghita Iulia.

(Roxana, Galati)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 11 Aprilie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Alina Calin | Dr. Cezar Ieremia | Dr. Iulia Gheroghita | Dr. Mihai Lazar | Galati | Moasa Iolanda | Spitalul Judetean Galati

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Pantelimon din Bucuresti, cu domnul doctor Dimitriu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook