Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Slobozia, cu doctor Radulescu Sebastian si doctor Ghenov Mihail

Ma numesc Florentina. As vrea sa va impartasesc povestea mea despre cum am nascut. Deci, am nascut la Spitalul Judetean Slobozia, judetul Ialomita.

Pe tot parcursul sarcinii am fost la cabinetul domnului doctor Darabanu Ion. Aveam 41 de saptamani si 2 zile iar bebe nu voia sa vina pe lume. La indemnul soacrei si a cumnatei am plecat la spital neavand nicio durere.

Ajunsa acolo totul era bine, nu era momentul sa nasc. Seara cand m-au chemat la monitorizare au vazut ca am contractii, dar eu nu le simteam. Bataile bebelusului scadeau, eu nu simteam nimic.

Moasele au chemat doctorul care era de garda, si anume doctor Radulescu Sebastian. A stat si a analizat situatia si a decis sa ma opereze impreuna cu domnul doctor Ghenov Mihail, care a fost mana a doua, pentru ca eram trecuta de termen, aveam miopie, bataile bebelusului scazute…In fine..

La ora 19:40 am nascut in baietel de 2710 grame si 50 cm sanatos tun. Inainte sa intru in operatie le-am dat moaselor cate 50 de lei, doctorilor le-am dat a doua zi, cand m-au dus in salon. Nu le-am dat bani multi, dar au fost multumiti.

S-au purtat frumos cu mine pe parcursul sederii mele in spital, atat ei cat si asistentele. Mai erau unele cam rele dar nu le luam in seama. Cu operatia nu am avut probleme si nici nu am. Am nascut acum 7 luni si o saptamana. Mai exact pe 6 Iulie 2016. Multumesc!

(Flori, Ialomita)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 16 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihail Ghenov | Dr. Sebastian Radulescu | Slobozia | Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean din Municipiul Targoviste cu doctor Andrei Tomescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook