Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Constanta cu domnul doctor Boteanu Constantin

Povestea mea incepe cu bucuria pe care am avut-o atunci cand am aflat ca sunt insarcinata dar si cu temerile, pe care le-am avut privind momentul nasterii.

De frica , am ales din start sa nasc prin cezariana, insa am dorit ca aceasta sa aiba loc doar in momentul contractiilor si al durerilor si sa nu fie programata.

Se pare ca doctorul meu, nedorind sa fie chemat de acasa pentru acest eveniment, a ales el ziua operatiei, atunci cand era de garda in spital. Desi nu aveam niciun simptom care sa anunte declansarea nasterii, m-a chemat la cabinet pentru un control obisnuit si mi-a provocat nasterea, fara sa ma anunte macar.

Neavand de ales, m-am internat in acea zi in spital si am nascut prin cezariana. Operatia cu tot cu anestezie a durat o jumatate de ora si a decurs fara probleme.

Se pare ca am ales bine sa nasc cu cezariana pentru ca, baiatul a avut dubla circulara de cordon ombilical. Noaptea care a urmat operatiei a fost groaznica, in ciuda tuturor calmantelor insa a doua zi am fost adusa in rezerva si am alaptat copilul. Am avut conditii foarte bune in rezerva platita din SCJU iar asistentele au fost atente. Dupa trei zile am plecat acasa.

(Adina, Constanta)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 19 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Constanta | Dr. Constantin Boteanu | Spitalul Clinic de Urgenta Constanta

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana cu Dr. Badea Iulian, Spitalul Universitar Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook