Nastere naturala la Spitalul Judetean Slobozia, cu moasele

Sunt mamica de aproape 5 ani si am nascut la Spitalul Slobozia, din Ialomita. Pana la 8 luni am fost la doctor in Bucuresti, la Maternitatea Giulesti, m-am mutat insa la Slobozia pentru ca acolo urma sa stau.

Toate bune si frumoase pana intr-o Joi cand m-am dus la Spital sa ma ia un medic in evidenta, am dat peste doctorul Ioan Manaila, poate o fi avut el experienta dar m-a tratat foarte urat. Pentru asta nu i-am dat niciun ban in plus dar am ramas la el in evidenta.

Peste o saptamana, Joi 31 mai, am nascut natural cu moasele pentru ca domnul doctor desi era de garda nu a vrut sa vina in salon, a bagat capul pe usa, m-a vazut cu spatele, a zis „e pacienta mea” desi cred ca nu ma recunoscuse si a plecat. Dupa un travaliu de 8 ore s-a nascut printesa mea.

Acum sa impart banii imi spuneam in gand, a venit moasa-sefa i-am dat 50 de lei, apoi cealalta tot 50 lei, apoi o asistenta i-am dat 30 de lei, a venit femeia de serviciu sa schimbe cearsaful – stupoare: „Mie nu imi dai nimic?” Pofim?! De rusine i-am dat 10 lei.

Dupa 5 minute se intoarce asistenta (cea careia ii dadusem 30 lei) si mi-a spus ca trebuie sa ii mai dau ceva sa fie egalitate. Desi ea nu facuse absolut nimic. I-am zis politicos ca nu mai am marunt, si nu s-a mai intors. A venit o asistenta si m-a dus in salon. Aceasta e experienta mea in Spitalul Slobozia cand am nascut. Aveti grija dragele mele!

(Gabriela, Slobozia)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 12 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Ioan Manaila | Slobozia | Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, cu domnul doctor Gheorghe Popescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook