Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Municipal din Bucuresti, cu doamna doctor Nicolicea

Povestea incepe pe 22.05.2007.Am nascut prin operatie de cezariana, pentru ca bebe nu vroia sa coboare. Doamna Doctor fusese de garda si era acasa. Cand am sunat-o a venit intr-un suflet, m-a imbratisat ca pe o prietena si dupa consult m-a intrebat daca sunt de acord cu cezariana.

Totul a decurs foarte bine. Asistenta a stat tot timpul langa mine, mi-am vazut fetita imediat, si dupa operatie doamna doctor m-a lasat in grija unei asistente (fara sa cotizez cu nimic). Mi-a dat numarul de telefon si de fiecare data cand aveam nevoie de ceva, sunam si gata venea.

Am stat in spital o saptamana (fetita a avut icter) si copilul mi-a fost verificat zilnic de pediatru, spalat la 2 zile (cred), s-a tinut curs de ingrijire a noilor nascuti, si ingrijirea noastra (a mamicilor).

Oricat de bine s-au purtat cu mine dorinta mea era sa plec acasa la mine, dar am stat cat a fost nevoie. Am fost incurajata de doamna doctor si de asistenta….o sa pleci cat mai repede.

Precizez ca, cu o luna inainte de a naste o vecina mi-a povestit experienta ei…una total opusa mie (din pacate).

I-am facut gauri in urechi (pentru cercei) si dupa o saptamana am plecat acasa. Nu mi-au fost ceruti bani, iar eu am dat cat am considerat, cui am considerat, doar dupa ce am vazut cum de comporta.

Doamna Doctor m-a supravegheat indeaproape toata sarcina, cu mult devotament.

(Stela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 30 Ianuarie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Victoria Nicolicea | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu doctor Pechi Laurentiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook