Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Universitar Bucuresti cu doamna doctor Ina Moldovan

Buna ziua, dragii mei! Am bucuria si emotia de a impartasi cu voi experienta unica de viata. S-a intimplat pe 6 decembrie 2010 la ora 13.30, la Spitalul Universitar Bucuresti. Am facut cezariana, ziua am ales-o eu, Dumnezeu a vrut asa…

Mi-am dat seama in timpul operatiei de acest lucru, atunci cand spunea doamna doctor ca nu poate sa scoata fatul, avea capul lipit de uter. Nu mai aveam lichid si el era maricel, de 55 cm.

cezariana spitalul universitarePentru cateva secunde am gandit ca il voi pierde, dar „ACOLO SUS…CINEVA MA IUBESTE”….baietelul a venit pe lume. Este sanatos si voios. Nu intamplator este nascut pe 6 decembrie. Multumesc Lui si doamnei doctor Ina Moldovan.

Dupa nastere, dupa operatie practic, am mers la salon. Au fost durerile acelea normale, muschii in refacere. seara mi l-au adus pe pui. Primul lucru pe care mi l-am spus a fost: „Ce fac acum?”

Am simtit cea mai mare responsabilitate din viata mea. I-am spus: „Buna, sunt mami, sunt Andreea, te voi face mare, te voi sprijini atat cat pot, cat pot de mult…pentru a te ridica, in aceasta viata.”

Acum o sa povestesc putin despre locul nasterii, despre Spitalul Universitar Bucuresti. A fost totul ok. Incepand din prima clipa si-a spus cuvântul curatenia.

Apoi oamenii, cadrele medicale, de nota 10. Au avut o grija impecabila de mine, de copil indeosebi si de celelalte mamici, evident.

Un lucru foarte important de mentionat, apropo de cadrele medicale…nu au cerut bani…cum am mai auzit „in stinga,in dreapta”. Eu am platit, pentru ca asa am simtit, ei si-au facut datoria.

Am stat in spital 4 zile, 3 nopti. M-am recuperat repede, am urmat cu atentie sfaturile doamnei doctor, asistentele au avut grija, cu calmantele…si usor usor m-am pus pe picioare, doar puiul avea nevoie de mine, de ingrijirea mea, de calmul meu in primul rind.

Este foarte adevarat ca acea stare se transmite copilului. Daca mama este stresata, este agitata…doar este ceva nou…atunci si copilul devine mai agitat, plange mai mult. Foarte important, este si perioada de alaptare, eu nu am avut decat 3 saptamani, dar a fost ok.

Dar, daca puteti alapta cat mai mult, cat mai mult! Cam aceasta este povestea mea, din 06.12.2010. Multumesc pentru ca ati citit-o! Acum Vlad are 3 ani si 6 luni, este sanatos si voios. Asa a fost de la inceput! Multumim lui Dumnezeu!

(Andreea, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 7 Iunie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Ina Moldovan | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook