Nastere prin operatie de cezariana la Maternitatea privata President din Timisoara, cu dr. Dance Laura

Buna, ma numesc Lorena si am nascut la o maternitate privata acum 2 ani o fetita sanatoasa de nota 10 prin operatie cezariana.

Fetita mea, s-a nascut la maternitatea din clinica President.

Ca impresie post nastere, sunt foarte recunoscatoare personalului de acolo incepand de la medic pana la asistente ca totul a decurs perfect si ca recuperearea mea a fost rapida si fara dureri.

A fost dificl ca orice nastere, dar incomensurabil mai bine in comparatie cu prima nastere pe care am avut-o acum 6 ani la stat!

Recomand din toata inima clinica privata President, in special pe dr Dance Laura care mi-a urmarit sarcina si mi-a facut operatia de cezariana. A fost mereu atenta, a pus suflet la fiecare discutie, comunicativa si grijulie asa ca am fost mereu stapana pe mine si de la fiecare vizita am plecat mai curajoasa si mai optimista.

Cei de la clinica mi-au pus la dispozitie tot ceea ce era nevoie asa ca nu m-am internat cu bagaj, doar cu buletinul. Nu am dat absolut nici o spaga, nici o atentie, iar eu si fata am avut tot ce am dorit si a fost nevoie.

In total am stat internata 3 nopti, 4 zile si am revenit la control la 4 saptamani. Cusatura a fost facuta intraderm asa ca nu a fost nevoie sa-mi fie scoase firele, iar acum arata perfect, abia se vede.

De burtica am scapat in 6 luni, cu ceva abdomene si regim, dar bine ca s-a dus.

Va doresc tuturor sarcina usoara, nastere la fel si daca aveti posibilitatea nasteti la privat ca merita fiecare banut!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 17 Ianuarie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica President | Dr. Laura Dance | Timisoara

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Drobeta Turnu Severin, cu Dr. Neagu Aurel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook