Am nascut natural, foarte usor, a doua fetita

La mine nasterea a fost ca un vis frumos. Am nascut natural, al doilea copil, ff repede, la 15 minute dupa ce m-am internat. N-am avut contractii, dar imi cam trecuse termenul si m-am ingrijorat, de fapt mai mult sora mea , care este asistenta!

Am plecat spre spital, doctorul m-a consultat si m-a intrabat, franc, daca vreau ,,sa nasc azi”! Am raspuns afirmativ, sora-mea agitandu-se dupa halat, canuta si ..altele-ca nu venisem cu nimic!

M-am instalat in pat, in salon cu fete care se aoleau tragic! Asistenta m-a injectat si pe mine, la rand, cu nu stiu ce- si m-au apucat si pe mine durerile….inca o consultatie si, spre ciuda celorlalte, am fost luata sa nasc!

Si …am nascut, fara dureri , fara efort, fara cezariana, desi mi-i se recomandase! Era 6 decembrie 1996 si Cezara mea a fost cadoul Mosului Nicolae pentru Ramona, fiica mea cea mare! Va doresc numai bine iar celor care vor sa nasca natural, le doresc nastere usoara!!!! (Gabriela P)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti

Articole Similare

Am nascut natural, foarte usor, a doua fetita

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook