Am nascut natural la cabana in munti

Am nascut la cabana, în munti.Mi-am dorit mereu sa fiu diferita de ceilalti, prin ceea ce gândesc, prin ceea ce spun, prin felul cum ma port, de aceea când sotul a propus sa ne petrecem revelionul la o cabana în muntii, cu prietenii nostri doctori, am acceptat, desi se apropia sa nasc. Iarna îsi asternuse cu generozitate pleurile imaculate peste paduri, drumuri si creste.

Privelistea era din Alba ca Zapada. Stiam ca baiatul meu va fi mereu îndragostit e munte si de natura.În semineu focul ne povestea cald, raspândind miros de brad în încapere, în departare se auzeau lupii urlând. La cumpana dintre ani au început durerile. Nu a mai fost timp de telefoane si de salvare, am nascut în cabana cu prietenii emotionati si în jurul nostru. În zori a aterizat elicopterul care ne-a dus la spital. De-atunci mergem în fiecare an cu baietelul nostru, la cabana ascunsa între munti.( Elena, Drajna de Sus)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Acasa

Articole Similare

Am nascut natural la cabana in munti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook