Nastere Naturala Clinica Euclid Oradea Mai 2021 cu Dr.Lacziko Szidonia

Am experimentat o nastere, cum toate ar trebui sa fie.

Am avut nastere naturala dupa cezariana, adica NVDC. Totul procesul nasterii a fost natural, travaliul a pornit de la sine la 41 de saptamani si o zi, in ritmul meu, fara calmante, fara oxitocina, etc. Am avut un travaliu de 16 ore din care doar ultimele 3 ore l-am petrecut la spital.
Am avut o nastere frumoasa, fara dureri insuportabile, desi a inceput cu dureri din 5-5 minute si au continuat cu dureri din 2-2 minute.

Consider ca daca o femeie este lasata sa nasca in pace, nasterea poate sa fie o experienta frumoasa pentru ea!
Dimineata la 6:00 au inceput contractiile. Pana la ora 13:00 le-am suportat foarte usor. Am fost la plimbare cu fetita cea mare, am gatit, am mancat. La ora 13:00 am mers la un control. Aveam  dilatatie 2cm. Am plecat acasa, durerile au devenit mai intense, dar suportabile.

Pana seara la 19:00 am dormit putin, am facut dus de cateva ori iar la 19:30 am ajuns la spital cu dureri din 2-2 minute. M-am internat la ora 20:00 cu dilatatie tot 2 cm,insa la urmatoarea verificare de la ora 21:30 aveam dilatatie maxima.

Atunci  doamana doctor Lacziko Szidonia cu care am si nascut, mi-a rupt membranele si a inceput expulsia. A fost tare interesant ca in expulsie nu ma mai durea atat de tare, am simtit doar o presiune. Iar la 22:20 bebele era pe mine. M-am simtit extrem de fericita si mandra ca am reusit.

Un alt lucru minunat a fost, ca bebele a stat langa mine non-stop. Nu am avut o singura ora magica ci 36 de ore magice, fiindca atat am stat la spital. Daca este posibila participarea taticului la nastere, recomand tuturor sa incerce , cred ca este o minune ce se intampla acolo.
Daca ar fi sa aleg acum intre cezariana si nasterea naturala, clar as alege nasterea naturala ❤️

Doresc tuturor o nastere ca a mea, un medic superb ca a mea si o echipa la fel de buna ca echipa de la Clinica Euclid Oradea!

SzB.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 13 August, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Clinica Euclid | Dr. Szidonia Lacziko | Oradea

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
Nastere prin operatie cezariana, la Maternitatea spitalului nr.2 Craiova, cu Dr. Pirgaru Elis

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook