Nastere prin operatie cezariana la Clinica Euclid din Oradea, cu doamna doctor Monica Veres

Numele meu este Diana si am nascut prin cezariana o fetita de 3 700 grame in data de 22.01.2018. Povestea sarcinii mele a fost un pic mai neobisnuita deoarece primele 7 luni de zile ale sarcinii le-am petrecut in Qatar, iar apoi am revenit in Oradea.

Dupa reintoarcerea in Romania si dupa cateva vizite la anumiti doctori din oras, am decis ca voi naste la clinica Euclid din Oradea in compania doamnei doctor Monica Veres. Dansa a fost singura care mi-a inspirat increderea necesara pentru a ma ajuta sa-mi aduc fetita pe lume.

Desi eram setata 100% pe o nastere naturala, corpul meu mi-a demonstrat ca nu este cazul de o nastere naturala.

Fiind insarcinata in 40 de saptamani si 3 zile cu niciun semn din partea corpului mei ca voi avea parte de o nastere naturala si dupa o consultatie a doamnei doctor Monica Veres, am decis in cateva secunde ca voi naste prin cezariana. In mai putin de jumatate de ora, toata echipa de la clinica Euclid s-a mobilizat si eu deja intram in sala de operatii.

In cateva minute, am primit si anestezia in coloana, iar dupa ce am fost intinsa pe spate, a fost o chestiune de cateva minute pana cand mi-am auzit fetita urland ca au scos-o din burtica mea.

Eu nu simtisem nimic, iar personalul clinicii a fost tot timpul atent la nevoile mele. Dupa ce mi-au adus fetita la cap sa o vad si sa o simt, doamna doctor Veres impreuna cu personalul clinicii au avut grija sa imi inchida bine operatia si sa ma transfere cu multa grija in salonul de ATI unde am petrecut 6 ore impreuna cu fetita mea, timp in care nu am avut voie sa imi ridic capul.

Dupa ce am fost transferate in salon si a inceput sa treaca de tot efectul anesteziei, atat doamna doctor Veres cat si personalul clinicii s-au purtat exemplar cu noi.

Dupa cele 3 nopti petrecute in spital, am plecat acasa pe picioarele mele simtindu-ma mult mai bine si neavand dureri aproape deloc.

Cu toate ca nu mi-am dorit o nastere prin cezariana, acum privind in urma pot spune ca a fost o alegere foarte buna. Am fost foarte multumita de doamna doctor Monica Veres pe care o recomand din tot sufletul tuturor mamicilor care isi doresc sa aiba o doamna doctor calda si profesionista la nastere.

De asemenea, recomand clinica Euclid si tot personalul pentru devotamentul si grija pe care o au fata de tinerele mamici si bebelusii acestora. Multumesc!

(Diana, Oradea)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 8 Ianuarie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Euclid | Dr. Monica Veres | Oradea

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Universitar Bucuresti, cu doamna doctor Roxana Bohiltea

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook